Αρχική Στήλες Τους θυμάστε; Η ΑΕΠ στα 80s

Η ΑΕΠ στα 80s

3
aep_retro
Dodekanisos
Αυτή είναι η ΑΕΠ (Αθλητική Ένωση Πανωγιαννιών) στο γήπεδο της Απολακκιάς το 1988. Είναι πριν από παιχνίδι με τον ΠΑΣ Ασκληπειού (μάλλον για την Β’ Κατηγορία) στο οποίο επικράτησε με 1 – 0. Η ΑΕΠ, από τα μέση και τα τέλη της δεκαετίας του 1980 μέχρι και στα 1990 αποτελούσε με αστείρευτη πηγή ταλέντων. Πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές που θεωρούνταν πολύ εξελίξιμοι πέρασαν από αυτόν τον σύλλογο. Μερικοί από αυτούς εικονίζονται στην συγκεκριμένη φωτογραφία. Πάμε να δούμε λοιπόν όλους τους ποδοσφαιριστές. Όρθιοι από τα αριστερά οι Ζάβαλης, Ανδρίκος, Ζωάννου, Διακοφιλιππής, Κάβουρας, Μανώλης Κακλαμάνος, Βασίλης Κρητικός, Ροδίτης. Καθήμενοι από αριστερά οι Αλέκος Κακλαμάνος, Νικολάου, Ιντζές, Λεβάκης, Καράμπης, Χατζηγιάννης και Τρουμούχης.

Υ. Γ.: Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email ( info@news12.gr) μαζί με δυο λόγια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΝΟΣ
ΜΑΝΟΣ
12 years ago

ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ
ΤΟ ΙΔΙΟ.

stelios
stelios
10 years ago

re o stamatis xatzidimitris pou einai o megaliteros paixtis tis ΑΕΠ ekeini tin epoxi !!!

Nikos
Nikos
9 years ago

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΚΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΣΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΚΗ!!!