Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική H “πρώτη” του Παντέλη στον Διαγόρα

H “πρώτη” του Παντέλη στον Διαγόρα

0
Dodekanisos

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο νέος τεχνικός του Διαγόρα, Νίκος Παντελής.

Ο 57χρονος τεχνικός, ο οποίος έφτασε στο νησί της Ρόδου σήμερα το πρωί δεν έχασε καθόλου χρόνο, βρέθηκε στο γήπεδο Κοσκινού όπου και πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας και ξεκίνησε αμέσως την δουλειά μαζί με τον γυμναστή Νίκο Μαντικό.

Εκτός ο Στεφανάκος, ατομικό οι Παναγιωτίδης και Μπίσμαρκ

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιείχε ασκήσεις με την μπάλα, παιχνίδια κατοχής και διπλό μικρής διάρκειας, ώστε να μπορέσει ο νέος προπονητής των “κυανέρυθρων” να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του. Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Μπίσμαρκ και Παναγιωτίδης, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε και ο τερματοφύλακας Στεφανάκος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει το πρωί και πάλι στο γήπεδο Κοσκινού.

Την Κυριακή με Ιάλυσο το επόμενο φιλικό τεστ

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Ιάλυσου θα δώσουν την Κυριακή το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του “γηραιού”. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν θα αποκτηθεί ο Μαργαρίτης

Τέλος έλαβαν οι προπονήσεις με την ομάδα του Διαγόρα για τον μεσοαμυντικό Αλέξανδρο Μαργαρίτη. Ο παίκτης ο οποίος δεν βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση του συλλόγου θα αναζητήσει αλλού την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Να θυμίσουμε πως ο Μαργαρίτης την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε για λογαριασμό του Εθνικού Πειραιά.

Φωτογραφίες από την σημερινή προπόνηση του Διαγόρα στα Κοσκινού

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments