“H γενετική μπορεί να αποτελέσει απειλή για την ανθρωπότητα!”

0
Dodekanisos

Η γενετική τεχνολογία και οι κίνδυνοι που υπάρχουν ήταν το κύριο ζήτημα της τοποθέτησης που έκανε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια πρόσατης ομιλίας του σε μαθητές στο πλαίσιο έναρξης της σχολικής χρονιάς. Ο ίδιος επεσήμανε πως “η Ρωσία προσπαθεί να διατηρήσει μια ηθική προσέγγιση και κατανοεί τη σημασία και τους κινδύνους της γενετικής τεχνολογίας καθώς είναι μια τεχνολογία που θα μπορούσε τελικά να παράγει όπλα τρομερής καταστροφικής δύναμης».

«Η γενετική είναι σημαντική και επικίνδυνη, λένε οι ειδικοί. Λέγεται ότι όσοι καταλαμβάνουν ηγετικές θέσεις στον τομέα της γενετικής θα έχουν στα χέρια τους ένα όπλο τρομερής καταστροφικής δύναμης. Η χώρα θα διασφαλίσει ότι τα θετικά θεμέλια πίσω από τη γενετική δεν θα μετατραπούν σε απειλή για όλη την ανθρωπότητα», πρόσθεσε ο Πούτιν.
Κατά την πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο Πούτιν συμμετείχε σε ανοιχτό μάθημα με τίτλο «Συνομιλία για το τι είναι σημαντικό». Στην ετήσια τηλεοπτική εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 30 μαθητές που πέτυχαν εξαιρετικά επιτεύγματα, όπως η νίκη σε διεθνείς διαγωνισμούς σε διάφορους τομείς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments