“H φιλελέυθερη πολιτική λειτουργεί …για εξυπηρέτηση της ελίτ!”

0
Dodekanisos

Ο κόσμος έχει μετακινηθεί πολύ προς τα αριστερά και η φιλελεύθερη πολιτική που υποστηρίζεται από πολλούς κυρίαρχους πολιτικούς λειτουργεί μόνο για να υπηρετήσει την ελίτ και να υπονομεύσει τις αξίες της εργατικής τάξης!». Τα λόγια αυτά ανήκουν στον πρώην frontman της θρυλικής Βρετανικής μπάντας Sex Pistols John Lydon, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στη Γερμανική εφημερίδα Die Welt αναφορικά με την κατάσταση που διαμορφώνεται στον κόσμο.


Σε ένα κατηγορητήριο για το τρέχον πολιτικό τοπίο σε όλη την Ευρώπη, ο Lydon, στόχευσε ουσιαστικά σε αυτό που αποκαλεί «συγκαταβατική» συμβολική πολιτική που χρησιμοποιούν οι αυτοαποκαλούμενοι προοδευτικοί. Ο Λίντον, γνωστός και με το πρώην καλλιτεχνικό του όνομα Τζόνι Ρότεν, κατηγόρησε τις φιλελεύθερες ελίτ ότι εξισώνουν τη ρυθμιζόμενη μετανάστευση με τον ρατσισμό, εξηγώντας ότι οι άνθρωποι φοβούνται να μιλήσουν για να μην τους αποκαλέσουν ρατσιστές.
«Προσκαλούν μαύρους σε δείπνο επειδή είναι μαύροι και επειδή είναι μοντέρνο, αλλά είναι κυρίως συγκαταβατικό», είπε ο Lydon. «Υποστηρίζουν τη μαζική μετανάστευση για την οποία δεν θα πρέπει να υπάρχουν πλέον κανόνες, επειδή τέτοιοι κανόνες εξομοιώνονται με ρατσισμό. Τροφοδοτούν τους πρόσφυγες σε εργατικές γειτονιές όπου οι άνθρωποι είναι ήδη πολύ φτωχοί, κάτι που με τη σειρά του οδηγεί σε περισσότερη ανεργία και περισσότερη εγκληματικότητα», είπε μεταξύ άλλων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments