Αρχική Videos “H Δύση να προετοιμαστεί για παρατεταμένη σύγκρουση!”

“H Δύση να προετοιμαστεί για παρατεταμένη σύγκρουση!”

0

Η Γερμανία θα συνεχίσει να παρέχει στην Ουκρανία οικονομικούς πόρους, καθώς και όπλα, δήλωσε ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ. Σύμφωνα με τον Scholz, η Δύση θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για το γεγονός ότι «η ρωσική επιθετικότητα θα διαρκέσει πολύ καιρό». Ως εκ τούτου, οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ προετοιμάζουν και προσαρμόζουν πολιτικές σε αυτό. «Η Γερμανία θα στηρίξει την Ουκρανία για όσο χρόνο χρειαστεί.

Έχουμε την απαραίτητη χρηματοδότηση στον προϋπολογισμό μας και η βιομηχανία αυξάνει τις δυνατότητές της για την παραγωγή, την επισκευή και τη συντήρηση όπλων», τόνισε ο Scholz. Η Γερμανία παρέχει στην Ουκρανία στρατιωτική βοήθεια σχεδόν από την αρχή των εχθροπραξιών πλήρους κλίμακας. Η χώρα έχει ήδη δωρίσει τεθωρακισμένα οχήματα και εκτοξευτές αντιαεροπορικών πυραύλων.

Επιπλέον, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας παρέλαβαν τα τελευταία άρματα μάχης Leopard 2A6. Στις 14 Ιουνίου, η γερμανική κυβέρνηση ενέκρινε την πρώτη Στρατηγική Εθνικής Ασφάλειας της χώρας, η οποία κατοχυρώνει τις βασικές αρχές και μέτρα για την αντιμετώπιση πιθανών εξωτερικών απειλών για το κράτος τα επόμενα χρόνια. «Ο καθοριστικός παράγοντας» της ανάπτυξης του εγγράφου ήταν η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments