Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ H απάντηση του Διαγόρα στον Χρήστο Καταβαίνη

H απάντηση του Διαγόρα στον Χρήστο Καταβαίνη

0
diagoras_sima
Dodekanisos

Απάντηση στον αθλητή Χρήστο Καταβαίνη για μια ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δίνει με ανακοίνωση του ο Διαγόρας. Ειδικότερα, αναφέρει τα εξής:

«Με έκπληξη διαβάσαμε  την  δημοσίευση του αθλητή Χρήστου Καταβαινη σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης που απαντούσε σε δημοσίευμα που βασιζόταν σε δημοσιογραφικές πληροφορίες. Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Διαγόρα δηλώνει ότι είχαν γίνει συζητήσεις με τον αθλητή, με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής τον κ. Σταμούλη πριν αναλάβει πρόεδρος στη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Διαγόρα που αφορούσαν την ομάδα της Ελπίδας Πεταλούδων στην οποία είναι ακόμα  και τώρα υπεύθυνος. 

Οι συζητήσεις βρίσκονταν σε πολύ καλό δρόμο και οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμα η είχαν σχεδόν τελειώσει. Όσον αφορά στον Διαγόρα, ο αθλητής Χρήστος Καταβαίνης τα τελευταία χρόνια από την περίοδο του 2019 και καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας είχε αποζημιωθεί στο ακέραιο παρόλο που δεν έγιναν πρωταθλήματα. Για την περσινή χρόνια η συμφωνία του Χρήστου Καταβαίνη με εμάς έχει τηρηθεί. Οποιαδήποτε άλλη συμφωνία έχει κάνει, γνωρίζει πολύ καλά σε ποιον πρέπει να απευθυνθεί.

Λυπούμαστε αλλά πρέπει να πούμε ότι το παιδί του Διαγόρα ήταν ο μόνος που έκανε αποχή διαρκείας την περσινή χρόνια για τους δικούς του λόγους πριν αναλάβει ο Γιάννης Ευθυμίου τη διαχείριση του τμήματος, ο οποίος τον έπεισε να επιστρέψει και ήταν απόλυτος συνεπής στις δεσμεύσεις του. Ήμασταν και είμαστε δίπλα στον τραυματισμό του και του ευχόμαστε γρήγορα στα γήπεδα όπου αυτός επιλέξει .

Επίσης θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι μας προβλημάτισε πριν τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και αμέσως μετά από τον αποκλεισμό της Καλλιθέας και την συγχώνευση της, με την Ελπίδα Πεταλούδων ο αθλητής Χρήστος Καταβαίνης πριν το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Γ.Σ Διαγόρα προχώρησε με δίκη του πρωτοβουλία τις διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της Ελπίδας κ. Θανάση Σταμούλη».

Δείτε την ανάρτηση του Καταβαίνη:

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments