Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Γκολ και δοκάρια… αλλά ισοπαλία!

Γκολ και δοκάρια… αλλά ισοπαλία!

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα η Σύμη και ο Άγιος Ισίδωρος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο γήπεδο της πρώτης.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο άτυχοι καθώς τρεις φορές η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι και χτύπησε στο δοκάρι, ενώ από την άλλη πλευρά ο «Άγιος» έπαιξε έξυπνα και εκμεταλλευόμενος τις φάσεις που δημιούργησε κατάφερε να φύγει χωρίς ήττα από το νησί. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10’ και συγκεκριμένα για τους γηπεδούχους με σουτ του Ράπι Α. έξω από την περιοχή (1-0). Ο Άγιος Ισίδωρος έφερε το ματς στα ίσα στο 22’ με καλοζυγισμένο σουτ του Αναστασά που δεν άφησε περιθώρια στον Τσαβαρή (2-2) Στο 35’ η Σύμη έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει και πάλι το προβάδισμα αλλά η κεφαλιά του Ράπι Γκ. Τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χαλκιόπουλου.

Στο 57’ ο «Άγιος», με κεφαλιά του Καρτάλη ύστερα από ωραία σέντρα του Π. Διακοπαρασκευά, πήρε «κεφάλι» στο σκορ (1-2), αλλά όχι για πολύ αφού στην αμέσως επόμενη φάση (58’) ο Καραγιάννης Μ. έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιόπουλου επαναφέροντας την τάξη (2-2). Στο 70’ ο Χατζηπέτρος Ν. με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ για τον «Άγιο» ο Καρτάλης στο 80’ σούταρε από καλή θέση για να δει τον Τσαβαρή να μπλοκάρει σωτήρια. Η τελευταία φάση της αναμέτρησης ανήκε στους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα στο 85’ ο Τσαουσέλης με σέντρα σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αναστασά που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Χαλκιόπουλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καραγιάννης που είχε για βοηθούς τον Αλεξίου και τον Πλάτση.
ΑΟ ΣΥΜΗΣ: Τσαβαρής Η., Τσαουσέλης, Λεβεντέρης (90’ Καψής), Μπερζέστα (50’ Τσίκκης). Καραγιάννης Μ., Ζουρούδης Γ., Χατζηπέτρος Μ., Ράπι Α., Στεφάνου , Ράπι Γκ., Χότζα (61’ Χατζηπέτρος Ν.)
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος (75’ λ.τ. Αναστασάς Τ.), Βάλλας, Διακοπαρασκευάς Ι., Δημητράκης, Κώτσος, Κουτσουμπάρης, Γεωργαλλής Μ. (69’ Παπαπαναγιώτου), Αναστασάς Τ., Χατζηνικόλας Σ., Διακοπαρασκευάς Π., Καρτάλης

  • Ο Άγιος Ισίδωρος θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον ΑΟ Σύμης για την φιλοξενία

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments