Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Γιορτάστε μαζί τους…

Γιορτάστε μαζί τους…

0
DSC01106
Dodekanisos
Δε θα ξεχάσει κανείς την απίστευτη βαρδιά που πέρασαν όσοι παρευρέθηκαν στο πάρτυ της Ρόδου πριν λίγο καιρό, ενισχύοντας την ομάδα και ενθαρρύνοντας την με την παρουσία τους. Μάλιστα τότε λέγαμε ότι όσοι δεν ήρθαν έχασαν πραγματικά την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα και τα προβλήματα που” γεννά” αυτή η εποχή ρίχνοντάς το λίγο έξω. Οι εορταστικές αυτές μέρες ενδύκνειται στο να το επαναλάβουν , αλλά αυτή τη φορά στο Colorado Center ,συντορφιά με τον Βασίλη Καζούλη που θα τραγουδίσει μόνο για σας. Αναλυτικά η πρόσκληση της ομάδος:

Το Αθλητικό  Σωματείο με την επωνυμία   προσκαλεί  τα μέλη του, τους  φίλους του και  κάθε  Δωδεκανήσιο και Δωδεκανήσια ,  στην  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ εκδήλωση  του  ,  στις  30-12-2011 και ώρα  22.00 μμ στο  κέντρο διασκέδασης  COLORADO CΕΝΤΕR, με  τον ΡΟΔΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ  ΒΑΣΙΛΕΙΟ  ΚΑΖΟΥΛΗ .

Τιμή  εισόδου  10 ευρώ .

Για  ενίσχυση της  ομάδας μας  παρακαλούνται  όσοι  επιθυμούν να  παραβρεθούν ΚΑΙ ΝΑ  ΜΑΣ  ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ  ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ  να   επικοινωνούν στα  τηλέφωνα 6944266541 και  6947665913 , διότι η ομάδα μας   θα εισπράξει  το τίμημα του εισιτηρίου  που θα προπωληθεί .

ΤοΑθλητικό  Σωματείο με την επωνυμία , ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ   ΤΟ 2012  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ  ΕΥΤΥΧΙΑ  .

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments