Αρχική Ροδίων Άθλησις «Γιατί όχι και πρωταθλητισμός;»

«Γιατί όχι και πρωταθλητισμός;»

0
antoniadis2
Dodekanisos

Τον πήχη ψηλά είναι εφικτό να βάλει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις! Αυτό τόνισε σε σημερινές του δηλώσεις, ο προπονητής και πρωτεργάτης της φετινής εξασφάλισης της παραμονής στην Α2, Νίκος Αντωνιάδης. Ο έμπειρος προπονητής, μεταξύ άλλων επεσήμανε:
«Κατά τη γνώμη μου, ο πήχης μπορεί να πει ψηλά τη νέα χρονιά. Είτε αυτό λέγεται πρωταθλητισμός, είτε ακόμα και εισόδου μας στα μπαράζ. Αυτό πάντως είναι κάτι που δεν θα το αποφασίσω εγώ αλλά η διοίκηση. Για τον λόγο αυτό είναι ακόμα νωρίς να συζητάμε για κάτι τέτοιο και θα περιμένουμε. Πάντως με δυο – τρεις καλές προσθήκες έμπειρων παικτών και χωρίς να αλλοιωθεί ο ροδίτικος χαρακτήρας της ομάδας, μπορούμε να βάλουμε τον πήχη ψηλά».
Ο κ. Αντωνιάδης πρόσθεσε και τα εξής:
«Η φετινή μας παρουσία στην Α2 ήταν αναγνωριστική θα μπορούσαμε να πούμε. Τώρα που ξέρουμε πως είναι τα πράγματα, ασφαλώς και μπορούμε να τα καταφέρουμε τη νέα χρονιά. Θεωρώ ότι η εξασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία αυτή, θα βελτιώσει και το επίπεδο του Δωδεκανησιακού βόλεϊ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε μια ομάδα στην Α2 Κατηγορία. Θα δοθούν πολλά κίνητρα στα νέα παιδιά αλλά και στους φιλάθλους».
Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι υπάρχουν και άλλοι ροδίτες παίκτες οι οποίοι μπορούν να ανταπεξέλθουν στην Α2, απάντησε:
«Υπάρχουν ακόμα δυο ή τρία παιδιά που μπορούν από του χρόνου να μας βοηθήσουν. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν καλοί και εξελίξιμοι παίκτες οι οποίοι όμως θέλουν ακόμα δουλειά για να φθάσουν σε ένα καλύτερο επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί με την πάροδο του χρόνου. Εμείς στο Ροδίων κάνουμε ότι μπορούμε στον τομέα αυτό και για τον λόγο αυτό έχουμε επενδύσει πολύ και στις Ακαδημίες που διαθέτουμε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments