Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Γιάννης Καμπούρης:«Να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Γιάννης Καμπούρης:«Να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

0
Dodekanisos

Στις 25 Ιουλίου έχουν δώσει ραντεβού παίκτες και διοίκηση του Διαγόρα Βατίου για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση. Ένας Διαγόρας που φέτος έχει θέσει τους ίδιους στόχους με κάθε άλλη χρονιά και από εκεί και πέρα να αναρριχηθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καμπούρης. Στο μεταξύ, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί , καθώς θα κινηθούν για μερικές ακόμα προσθήκες.

Αναλυτικά:

για το ρόστερ:«Το βασικό κομμάτι έχει ολοκληρωθεί, απλά χρειαζόμαστε ακόμα 3-4 μικρούς σε ηλικία παίκτες και αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον , αργότερα βέβαια ίσως αποκτηθεί αλλά προς το παρών έχουμε στρέψει το μυαλό μας σε κάποιους στόχους μικρούς σε ηλικία που έχουμε.»

για τους στόχους : «Κάθε φορά οι ίδιοι, να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή πορεία στην Α’ κατηγορία,αν μπορέσουμε να καταφέρουμε να σωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η ομάδα και από εκεί και πέρα να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται.Να φύγει η πίεση και το άγχος για να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments