Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Για να έχεις ντόπιους παίκτες, πρέπει να …θέλουν και οι ίδιοι»

«Για να έχεις ντόπιους παίκτες, πρέπει να …θέλουν και οι ίδιοι»

0
Dodekanisos

Στην αποκάλυψη ότι υπάρχουν έξι επτά παίκτες στους οποίους η Ρόδος δεν πρόκειται να …χτυπήσει την πόρτα τους, προχώρησε ο τεχνικός διευθυντής του ΑΣ Ρόδος Νικήτας Μαλλιάκας μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στο ραδιόφωνο του SKY 100.8(καθημερινά από τις 4μ.μ. έως και τις 5μ.μ.). Ο ίδιος χαρακτηριστικά εξήγησε:
«Πέρσι προσπαθήσαμε να κάνουμε μια ομάδα με όσο το δυνατόν περισσότερο Ροδίτικο χαρακτήρα. Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε επτά ντόπιους παίκτες οι οποίοι αρνήθηκαν και όχι με καλό τρόπο. Η Ρόδος δεν πρόκειται να χτυπήσει την πόρτα τους ξανά. Αυτό είναι δεδομένο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα προσπαθήσουμε να έχουμε έντονο το ντόπιο στοιχείο. Υπάρχουν άλλοι Δωδεκανήσιοι παίκτες οι οποίοι θα μας απασχολήσουν μετεγγραφικά και θα ζητήσουμε μαζί τους όταν θα έρθει η ώρα. Αυτό που πρέπει να ξέρει όλος ο κόσμος όμως είναι το εξής. Για να έχει ντόπιο χαρακτήρα μια ομάδα δεν εξαρτάται μόνο από την ίδια και τη φιλοσοφία της αλλά και από τους παίκτες. Θα πρέπει και αυτοί να συμφωνήσουν για να έρθουν».

Ο Μαλλιάκας πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ήταν δύσκολο το περασμένο καλοκαίρι γιατί στήσαμε μια ομάδα μέσα σε ένα διάστημα μιας εβδομάδας μόνο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την απογοήτευση αλλά και την καχυποψία του κόσμου ο οποίος είχε κακή εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια. Είχαμε πολύ δύσκολο έργο αλλά πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Μπορέσαμε και κάναμε μια ομάδα που είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα και που έπαιζε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αυτό θέλαμε να κάνουμε. Να μπορέσουμε να πείσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να μας δει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments