Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Γ’ Εθνική: Σήμερα μαθαίνουμε όμιλο

Γ’ Εθνική: Σήμερα μαθαίνουμε όμιλο

0
Dodekanisos

Σε λίγες ώρες από τώρα θα γίνει η κατάρτιση των ομίλων της τρίτης της τάξεως κατηγορίας της χώρας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Το πρόσωπο μας είναι σαφώς στραμμένο προς τις δικές μας ομάδες, προκειμένου να μάθουμε τους φετινούς αντιπάλους των Ροδιτών. Διαγόρας,Φοίβος και Ιάλυσος θυμίζουμε πως περίμεναν να μάθουν με ποιες ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες την Τρίτη που μας πέρασε, ωστόσο είχε αναβληθεί η συνεδρίαση, ανανεώνοντας το ραντεβού για σήμερα.

Η σχετική ανακοίνωση της Τρίτης:

«Συνεδρίασε σήμερα (σ.σ. Τρίτη) η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek.

H E.E. αποφάσισε:
Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, την έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Super League και της Football League.
Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για την εφαρμογή του άρθρου 29 του ΚΑΠ, κατόπιν αιτήματος της Super League.
Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments