Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Φτιάχνουμε ομάδα Β’ Εθνικής!»

«Φτιάχνουμε ομάδα Β’ Εθνικής!»

10
stefanidis kostas
Dodekanisos

Δηλώσεις στο news12 με αφορμή την μετεγγραφή του Μάριο Μπρέσκα έκανε ο πρόεδρος του Διαγόρα Κώστας Στεφανίδης. Για μια ακόμα φορά, ο κ. Στεφανίδης έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως «φτιάχνεται μια ομάδα Β’ Εθνικής!». Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Στεφανίδη είναι οι εξής:
«Ο Διαγόρας επενδύει και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Έχουμε την καλύτερη ομάδα όμως οι μετεγραφές θα συνεχιστούν γιατί εμείς φτιάχνουμε μια ομάδα που θα μπορεί να σταθεί άμεσα ακόμα και στην Β’ Εθνική Κατηγορία αλλά κα στο κύπελλο Ελλάδας. Είμαστε αποφασισμένοι για μεγάλα πράγματα και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Βέβαια, όλα αυτά για να γίνουν χρειάζεται και γήπεδο. Από εδώ και πέρα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Δεν μπορεί εμείς να επενδύουμε και να υπάρχει σωστό γήπεδο. Έχουν ήδη καταστραφεί πολλοί παίκτες από την έλλειψη αγωνιστικών χώρων. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι είτε θέλει ο Δήμος, είτε όχι, ο Διαγόρας θα αποκτήσει το δικό του προπονητικό κέντρο από φέτος το οποίο θα λέγεται Αντώνης Γεωργιάδης!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
9 years ago

ΜΕ 37ΡΗΔΕΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Β’ΕΘΝΙΚΗ? ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΗΝ Β΄(ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ),ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 39!!!!

Filatlos
Filatlos
9 years ago

Kυριε πρόεδρε καλό θα είναι να λέτε λιγότερα και να κάνετε περισοτερα. Αφιστε το χρόνο να μιλήσει.

Nick the greek
Nick the greek
9 years ago

Πρόεδρε ασε το ποδόσφαιρο είναι ανδρικο άθλημα εσυ ασχολείσου με τις κυρίες που ξεγεννάς γιατ΄λι τα καλά παιδια που έχεις δίπλα σου σε όδηγουν σε λάθος δρόμο ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας σου είναι πραγματικά ..γηραιός το ΄χεις νιώσεις αυτό????????

filathlos
filathlos
9 years ago

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ????ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ? ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΜΑ??? Η ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΒΡΕΙΣ??? ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙΤΕ..

DIAGORAS ETSI APLA
DIAGORAS ETSI APLA
9 years ago

Ρε τι λετε χαπακομενοι ειστε η πιωμενοι????
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΕΦ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

kapoios6
kapoios6
9 years ago

vamos diagorara,dose pono proedre kai astous na tin vriskoun sto internet

mitsos6
mitsos6
9 years ago

proedre mia zoi diagorara.monoi mas kai oloi tous,den masame proxorame oloi mazi.OPIOS FOVATAI PAEI KAI KOIMATAI…..1905 KEEP WALKING

panos diagoras
panos diagoras
9 years ago

prin tous eftaigan oi rodites paiktes,meta oi vlaxoi,meta o proponitis kai tora i ilikia tou mpreska!astous na meinoun ekei stin mizeria tous kai na vgazoun pono ekei stin aionia gomena tous to INTERNET XAXAAXAXAX DIAGORARA ME TRELA MPRESKAAAAAAAAAAAAA MPRESKAAAAAAAAAAAAA

ego6
ego6
9 years ago

to fysane kai den kryonei xaxxaaxxaaxa oi myrodies…mpreskaaaaaaaaaaaaaaaaa

Komenos7
Komenos7
9 years ago

Ta temaxia pou exei na kerasei o MATH10S, o mp-urokilias-erka oute ston upno tou pleon…

ANODO mono emeis!