Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Φραγκάκης: “Η ευθύνη δική μου”

Φραγκάκης: “Η ευθύνη δική μου”

0
fragakis
Dodekanisos
Ιδιαίτερα προβληματισμένος από την βαριά ήττα (7 – 0) που γνώρισε η ομάδα του από τον Ιάλυσο στο «Οικονομίδειο» για την 5η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας, ήταν ο τεχνικός του Αθλητικού Συλλόγου Χάλκης Άγγελος Φραγκάκης. Ο ίδιος μέσω δηλώσεων που έκανε, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως θα γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον. Συγκεκριμένα, είπε:
«Δεν σας κρύβω ότι το βράδυ μετά από το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Δεν έχει ξαναγίνει στη σύντομη ιστορία αυτής της ομάδας να χάσει με τέτοιο βαρύ σκορ. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Με ένα 7 – 0 είναι θέμα της προσέγγισης που έχει κάνει ο προπονητής. Δεν είναι 1 – 0 ή 2 – 0 που μπορείς να πεις καμιά φορά ότι μπορεί να ευθύνονται και ορισμένοι παίκτες. Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς δεν μιλάμε για μια απλή ήττα»
Ο νεαρός τεχνικός, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Είμαι πολύ δεμένος με την ομάδα της Χάλκης οπότε δεν μπορούσα να το ξεπεράσω εύκολα. Κάναμε μια κουβέντα και με τους παίκτες αλλά και με την διοίκηση. Έχω κάνει και εγώ την αυτοκριτική μου. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν σας κρύβω ότι σκέφτηκα διάφορα όμως κατάλαβα ότι το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να μπορέσουμε να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να συνεχίσουμε. Να κοιτάξουμε μπροστά. Οι αναλύσεις κρατάνε μια με δυο ημέρες. Από εκεί και πέρα η ίδια η ζωή είναι τέτοια που σε κάνει να κοιτάξεις μπροστά. Και επειδή έχω και εγώ ένα εγωισμό θα αναγκαστώ να το ξεπεράσω. Πρέπει να συνεχίσουμε για να επανέλθουμε στο επίπεδο που πρέπει να είναι η ομάδα της Χάλκης.»
Ο κ. Φραγκάκης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Αν ξαναπαίζαμε με τον Ιάλυσο, πιστεύω ότι ποτέ δεν θα ερχόταν ξανά αυτό το σκορ. Είχαν μια απίστευτη ευστοχία με επτά στις 11 προσπάθειες. Είναι ένα εντυπωσιακό στατιστικό που δεν το συναντάς εύκολα. Βέβαια κανείς δεν πρέπει να παραγνωρίσει το ότι είναι και θέμα ικανότητας. Πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλα τέτοια αποτελέσματα από τον Ιάλυσο που είναι μια ομάδα φτιαγμένη για να πρωταγωνιστήσει όχι μόνο στη Β’ Κατηγορία αλλά και στην Α’.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments