Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φωταράς: «Δύσκολο εγχείρημα»

Φωταράς: «Δύσκολο εγχείρημα»

0
fotaras antimaxos
Dodekanisos

Η  Ένωση Αντίμαχου-Δίκαιου είναι πλέον γεγονός και η νέα διοίκηση έχει πιάσει δουλειά για να είναι έτοιμη η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.  Δωδεκανήσου.

Δύσκολη η προσπάθεια των παραγόντων των δύο ομάδων για να φτάσουν στην ένωση αλλά τελικά οι γενικές συνελεύσεις έδωσαν το…σύνθημα για αυτό το εγχείρημα.

Ο Νεκτάριος Φωταράς στο νέο Δ.Σ. που προέκυψε από την ένωση των δύο ομάδων, θα είναι ο υπεύθυνος και γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε δηλώσεις του στο news12.gr  τόνισε τα εξής:

«Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια, η οποία όμως θα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα. Θεωρώ πως το ποδόσφαιρο της Κω χρειαζόταν μια νέα δυναμική αλλά με ταπεινότητα. Η ένωση Αντίμαχου-Δίκαιου θα χρειαστεί την συμπαράσταση των φιλάθλων των δύο ομάδων και όχι μόνο, θεωρώ όμως πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει ζεστά την ομάδα.

Ωστόσο, δεν πετάμε στα σύννεφα αλλά με κάτω το κεφάλι θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να μην πάει στράφι αυτή η σημαντική για το ποδόσφαιρο μας κοινή προσπάθεια. Τα λόγια δεν επαρκούν για να λειτουργήσει σωστά και απρόσκοπτα ένα τέτοιο εγχείρημα, χρειάζεται δουλειά.

Πιστεύω ότι με τον προγραμματισμό που σχεδιάσαμε μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς πισωγυρίσματα. Είναι αρκετά τα κίνητρα, για τα οποία πρέπει να πετύχει αυτή ένωση του Αντίμαχου με τον Δίκαιο».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments