Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Φωνάζει» ο Διαγόρας Βατίου

«Φωνάζει» ο Διαγόρας Βατίου

0
DSCN9456
Dodekanisos
Ανακοίνωση κατά της απόφασης της ΕΠΣΔ να χρήσει ως μικρούς τη νέα χρονιά στην Α’ Κατηγορία, τους παίκτες που έχουν γεννηθεί το 1996, εξέδωσε ο Διαγόρας Βατίου. Η ομάδα της Νότιας Ρόδου που είναι μια από αυτές που έχουν πρόβλημα για να καλύψουν τη θέση αυτή, αναφέρει τα ακόλουθα:
«Με αφορμή την τελευταία σας απόφαση σχετικά με την υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών, γεννηθέντες το 1996, στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου ,θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις αντιρρήσεις μας για την απόφαση αυτή.
Τεκμηριώνοντας την άποψή μας αναφέρουμε παρακάτω τους λόγους που επιβάλλεται να επανεξετάσετε αυτήν την απόφαση:
• Την περίοδο 2011-2012 αγωνίζονταν παίχτες γεννηθέντες το 1994 και όλες οι ομάδες ήμασταν προετοιμασμένες τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να αγωνίζονται ποδοσφαιριστές του 1995.
• Η απόφαση αυτή πάρθηκε  δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσουμε προετοιμασία και υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν ούτε ένα μικρό ποδοσφαιριστή αυτής της ηλικίας.
• Υποχρεώνετε τις ομάδες που εκ των πραγμάτων δεν έχουν υποδομές, λόγω του ότι ανήκουν σε μικρά χωριά, να αναζητήσουν παίχτες από άλλες ομάδες δίνοντας σημαντικά χρηματικά ποσά.
• Τα παιδιά αυτής της ηλικίας είναι σωματικά ανέτοιμα να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες ενός τόσο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.
• Ομάδες που έχουν στη σύνθεση τους ικανούς και άξιους παίχτες του 1996 είναι προφανές ότι θα τους χρησιμοποιήσουν.
Ζητάμε λοιπόν είτε την άμεση κατάργηση της απόφασης, είτε την υποχρεωτική χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή γεννηθέντα το 1995.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments