Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Φλύαρος” ο Ιάλυσος, αρκετά έτοιμος ο ΑΟ Πυλίου

“Φλύαρος” ο Ιάλυσος, αρκετά έτοιμος ο ΑΟ Πυλίου

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν ΑΟ Πυλίου και Ιάλυσος σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε στην Κω. Οι «ερυθροκίτρινοι» είχαν την υπεροχή αλλά σε γενικές γραμμές ήταν φλύαροι και προβλέψιμοι περιμένοντας κυρίως από τον Δελαπόρτα να κάνει όλη την ανάπτυξη και να πάρει στις πλάτες του όλες τις επιθέσεις. Οι Κώοι, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας έδειξαν αρκετά έτοιμοι.
Το σκορ άνοιξε στο 57’ ο Δρόσος (1 – 0) από κοντά παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Ανδρούτσου ύστερα από σουτ του Γεωργιάδη. Το τελικό 1 – 1 διαμόρφωσε ο Μαρτσάκης στο 59’ από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ του Δελαπόρτα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παρχαρίδης (Καραμούτας, Αλέκος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
Α.Ο ΠΥΛΙΟΥ: Μιχαλάκης, Μποϊλής, Νικήτας, Χατζηβασίλης, Κεφαλιανός Μ., Κεφαλιανός Γ., Χατζησουλεϊμάν, Γεωργιάδης, Βλαντιμίροφ, Δρόσος, Στεφανίδης (Έπαιξαν και οι Συντιχάκης, Τσαραπατσάνης, Ιωαννίδης, Πης, Τρικοίλης, Γκεστένια, Πάχος)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Γιώργου, Πατινιώτης, Τερζίου, Μακρυδημήτρης, Ρεκλείτης, Κουγιός, Αυγενικού, Δελαπόρτας, Σερτζίνιο, Φράγκος (Έπαιξαν και οι Σταυλάς, Δαλαμήτρος, Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης, Μαραγκουδάκης, Ζήσης, Χειμωνέττος, Παπαδόπουλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments