Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα “Φλερτ” με Αναστασιάδη

“Φλερτ” με Αναστασιάδη

0
koutsikas
Dodekanisos
Κοντά στην απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Θανάση Αναστασιάδη βρίσκεται η Α.Ε Κως αφού ο 20χρονος ποδοσφαιριστής προπονείται απο χτες με την ομάδα και αναμένεται να αποκτηθεί.
Οι “βυσσινί” προετοιμάζονται σιγά σιγά για το Κυριακάτικο παιχνίδι του Σούπερ Καπ κόντρα στονΙάλυσο,με βασικό τερματοφύλακα απ’ότι φαίνεται τον Μάρκο Ντιμιτρίεβιτς ο οποίος απ’την στιγμή που δεν προχώρησε η μεταγραφή του στον Ανταγόρα αποφάσισε να επιστρέψει στην Α.Ε Κω.
Το προγραμματισμένο χτεσινό φιλικό μάλιστα ακυρώθηκε για το…χατίρι του Ντιμιτρίεβιτς,και έτσι αντί για φιλικό η Α.Ε Κως έκανε δίτερμα και θα πάει στο Σούπερ Καπ μόνο με ένα φιλικό (αυτό με τον Πολυβώτη) στα πόδια της.
Πάντως η καθυστέρηση του πρωταθλήματος ευνοεί τους “βυσσινί” αφού υπάρχουν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα και θα χρειαστεί χρόνος για να “δέσουν” μεταξύ τους.
Στα μεταγραφικά θα δοκιμαστούν δύο ποδοσφαιριστές (δεν έχουν γίνει γνωστά το ονόματα τους) και αν ικανοποιήσουν θα αποκτηθούν ενώ η ομάδα βρίσκεται στην αναζήτηση τερματοφύλακα.

Πηγή giafkasports

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments