Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Φινάλε από χίτσκοκ!

Φινάλε από χίτσκοκ!

0
agioi diagoras
Dodekanisos

Παιχνίδι όχι για καρδιακούς έγινε στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου όπου οι Άγιοι Θεόδωροι έχασαν από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων με 53 – 51 με ένα καλάθι που επιτεύχθηκε σε νεκρό χρόνο! Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα πάει στην παράταση, ο Κορρές είχε άλλη άποψη και ακριβώς με την εκπνοή κατάφερε να βρει τον στόχο μετά από πολύ δύσκολη προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλά προβλήματα απέναντι σε μια σκληρή και καλά οργανωμένη άμυνα των αντιπάλων σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν κατάφεραν να βρουν σχεδόν ποτέ τις λύσεις που ήθελαν, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σχοινί και καμία ομάδα να μην ξεφεύγει στο σκορ. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα, οι Αρχαγγελίτες έδειξαν για πρώτη φορά πειστικά ότι μπορούν να πάρουν το παιχνίδι με δυο συνεχόμενα τρίποντα των Βλαχοδήμου και Βογιατζή με τα οποία το σκορ έγινε 51 – 51, 31’’ πριν το τέλος. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πήραν δυο επιθέσεις (δεδομένου ότι κέρδισαν και φάουλ) από τις οποίες κατάφεραν να πετύχουν το κρίσιμο καλάθι και να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.
Τα δεκάλεπτα: 12-12, 24-21, 34-34, 51-53
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι κ. Σπυρόπουλος και Ντάνος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ (Θωμίδης): Βογιατζής 23(1), Κουιμτζίδης, Μητσού, Ξυπολιτάς, Βλαχοδήμος 5(1), Ματσαμάς 3(1), Αγγελόπουλος 8, Σκορδάλης, Κούρος, Εκινέ 10(1), Ντέντα 2.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ (Παύλος): Ντόκος 6(1), Μονέος, Κουμπούρας 2, Μακρής 20(2), Μουζακιώτης, Ζούκας 12(2), Μαυροειδάκος 1, Γεράνιος, Κορρές 9(1), Περγαντής 2, Παπαϊωάννου, Ντιφαντής 1

Γιάννης Αρφαράς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments