Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Φιλική νίκη του Διαγόρα (pics)

Φιλική νίκη του Διαγόρα (pics)

0
Dodekanisos

Άλλο ένα φιλικό τεστ συμπερασμάτων έδωσε ο Διαγόρας ο οποίος αντιμετώπισε στο Δημοτικό Στάδιο τον Άρη Αρχαγγέλου τον οποίο και κέρδισε με 3 – 0. Ο Νίκος Παντέλης χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες και έβγαλε για μια ακόμα φορά χρήσιμα συμπεράσματα. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, ο κώουτς του «γηραιού» χρησιμοποίησε διάφορα σχήματα και τακτικές.

Σε ότι έχει να κάνει με τον αγωνιστικό κομμάτι, ο «γηραιός» ήταν καλύτερος απέναντι σε έναν Άρη που προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του και μέσα από τα παιχνίδια αυτά αλλά και την προετοιμασία.

Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Χατζησάββας με διαγώνιο σουτ μετά από σέντρα του Ντουαλά (1 – 0). Στο 59’ ο Μπουρλάκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Γιόνδης με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0. Στο 67’ ο Γούλας με ατομική, δυναμική προσπάθεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Φυλακτός, Παγώνης, Καρπαθάκης, Κρητικός, Ευαγγελιδάκης, Τσαγγάρης, Ντουαλά, Γιώργου, Χατζησάββας, Μπουρλάκης, Μπαξεβάνος (Έπαιξαν και οι Σάριτς, Ντερτιλής, Γούλας, Προβατίδης, Γερόλυμος, Κορλός, Δήμας, Γιόνδης, Κυριαζής, Ζέελεφ)
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Θεοδωρής, Ζούνης, Πομπού, Καλοπήτας, Σακελλάρης, Γκίκας, Κοντόγιαννος, Παπαοικονόμου, Κρεκούκιας, Παλάζης (Στον πάγκο έκατσαν οι Καπιτάνος, Παρδαλός, Κατσούλης, Γιακουμάκης, Δουκίσσης, Γ. Κοντόγιαννος, Ζούρπης, Σφυριαλλάς, Κοκώνη)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments