Εξελίξεις στο θέμα της ανέγερσης κλειστού γυμναστηρίου στον Αρχάγγελο

0

Με μεγάλη ικανοποίηση υποδέχθηκαν τα μέλη της διοίκησης του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με την ικανοποίηση του πάγιου αιτήματος της τοπικής κοινωνίας για την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή της Λειβάδας, ενός ζωτικής σημασίας έργου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες ολόκληρης της περιοχής της Νότιας Ρόδου.
Η υπόθεση φτάνει πλέον στη Βουλή των Ελλήνων, μέσω της ερώτησης που κατέθεσαν, προς την Υπουργό Πολιτισμού κα Μυρσίνη Ζορμπά, καθώς και προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Γιώργο Βασιλειάδη, η βουλευτής Β’ Αθηνών και Αν. Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ν.Δ. κα Άννα Καραμανλή και, ο βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ., κος Μάνος Κόνσολας.
«Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί ένα κλειστό γυμναστήριο που να καλύπτει τις ανάγκες της δημοτικής ενότητας Αρχαγγέλου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Ρόδου.
Από τη στιγμή που υπάρχει δέσμευση της Περιφέρειας για τη χρηματοδότηση του έργου, αλλά και χωροθετημένη έκταση στην οποία θα δημιουργηθεί το κλειστό γήπεδο, θα πρέπει να επιλεγεί ο πιο σύντομος δρόμος για την κατασκευή του έργου. Και ο πιο σύντομος δρόμος είναι η εκπόνηση της μελέτης», επισημαίνουν στην κοινή δήλωσή τους οι δύο βουλευτές, οι οποίοι κατέθεσαν στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σχετική αναφορά, ως συνέχεια των συντονισμένων ενεργειών του συλλόγου μας και των συναντήσεων τόσο με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και με υπουργούς της κυβέρνησης και τους αρμόδιους τομεάρχες της αξιωματικής αντιπολίτευσης.