Αρχική Προγνωστικά Έχει …ζουμί και απόψε!

Έχει …ζουμί και απόψε!

0
valenthia
Dodekanisos

Ότι πρέπει μοιάζει να είναι η σημερινή στοιχηματική μέρα για εκπλήξεις και καλή μπάζα. Αναλώσαμε αρκετή ώρα για να καταλήξουμε σε αυτές τις προτάσεις και ευελπιστούμε να κάνουμε την ρελάνς σε ένα καλό ταμείο που θα μας μπάσει δυνατά στο Σ/Κ. Στα χθεσινά μας τώρα είχαμε 3 στα 4 και πλέον δέσαμε για τα καλά στο υψηλό ποσοστό των επιτυχιών μας , το 63%. Οι συνολικές μας σωστές επαληθεύσεις ανέβηκαν στις 339/536.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ κωδ.134
Σε πολύ καλό φεγγάρι η φιλοξενούμενη Γουότφορντ δείχνει ομάδα στιβαρή μέσα-έξω. Η γηπεδούχος Χάντερσφιλντ δεν είναι η υπέρ-ομάδα που σαρώνει στην έδρα της και με υπομονή η Γουότφορντ θα καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς. 1ο σημείο το ( Χ ) 3,25 και ( 2 ) 2,30.

ΕΞΕΤΕΡ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ κωδ.147
Δεδομένη η τάση που έχουμε για το ( 2-3goal ) 1,80 και που σε αυτή την αναμέτρηση δεν θα μπορούσαμε να το παρακάμψουμε. Η Έξετερ έχει 11/13 εντός, ενώ η παραπαίουσα Νορθάμπτον έχει 8/12 στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Εναλλακτικά ο άσσος ( 1 ) 2,00 είναι ισχυρός με την Έξετερ να πετυχαίνει την Νορθάμπτον στον πάτο σε ότι αφορά την φόρμα των ομάδων.

ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ κωδ.151
Μόνο κατόπιν «συμφωνίας» και καιρού μπορεί να στραβώσει αυτός ο άσσος ( 1 ) 1,90. Τα stas της γηπεδούχου δεν αφήνουν περιθώρια στην Πόρτσμουθ για να πάρει το οτιδήποτε μέσα στην έδρα της. Εναλλακτικά προτείνουμε το ( 2-3goal ) 1,80 καθώς η φιλοξενούμενη έχει συνολικά 16/23 ενώ η γηπεδούχος έχει εντός 7/12.

ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕ’Ι’ΡΑ κωδ.187
Αίσθηση για κοντράρισμα στο σετ των αποδόσεων εδώ. Θεωρώ πως η Ακαδέμικα δεν είναι τόσο κακή όσο η βαθμολογική της θέση. Απόψε «σπάει το ρόδι» εντός έδρας ( 1 ) 2,60. Η πληθώρα στο ( 2-3goal ) 1,70 που έχουν και οι 2 ομάδες μας οδηγούν να το συμπεριλάβουμε και αυτό.

ΡΕΜΣ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ κωδ.192
Με φόρα έρχονται και οι 2 ομάδες από το κύπελλο όπου προκρίθηκαν με νίκες στην επόμενη φάση. Η Σεντ Ετιέν έχει να χάσει σε επίσημο ματς από τις .5/10/14 , σχεδόν 3 μήνες δηλαδή έχοντας ξεπεράσει σκοπέλους όπως Λυών-Μονακό-Λιλ-Μονπελιέ. Ικανή για το καλύτερο (ισοπαλία εντός με Παρί) αλλά και για το χειρότερο (ήττα εντός με Καέν) η γηπεδούχος Ρεμς. ‘Εχω την εντύπωση ότι απόψε θα έχουμε «περιπέτειες» στο Ογκίστ Ντελόν με δεδομένη την απουσία των αφρικανών διεθνών λόγω Κόπα Άφρικα. Κυρίαρχο προτεινόμενο σημείο το ( Over ) 2,05 σε χορταστική τιμή. Η Ρεμς έχει ήδη στα στατιστικά της καταγεγραμμένες 2 ανατροπές ενώ και η Σεντ Ετιέν έχει μία ανατροπή και την έκανε με την …Ρεμς στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος. Διαλέγεται την ανατροπή της αρεσκείας σας,
( 1/2 ) 25,00 και ( 2/1 ) 30,00.

ΘΕΛΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ κωδ.193
Σωστό το σετ αποδόσεων εδώ με την Βαλένθια να προβάλλει έστω και οριακά ως φαβορί. Προέρχεται από μία τεράστια νίκη, όχι τόσο για την δυναμική της Ρεάλ αλλά περισσότερο για τον τρόπο που επετεύχθη, (ανατροπή με σκορ 2-1). Έχει πολύ καλή φόρμα και σαφώς καλύτερη ψυχολογία από την γηπεδούχο Θέλτα. Προβλέπω κλεφτοπόλεμο και αναγνωριστικό ματς στην αρχή. Βασικό μας ποντάρισμα εδώ το ( ΗΜ Χ ) 1,95 με τιμή που δεν προσπερνάς. Εναλλακτικά θα προτείνω το «ζόρικο» ( 0-1goal ) 3,10 κάτι που συνηθίζει τελευταία η Θέλτα.

Ε’Ι’ΜΠΑΡ – ΧΕΤΑΦΕ κωδ.197
Σοβαρή ,αξιόμαχη με καλό σύνολο η γηπεδούχος δεν θα επιτρέψει στην υποτονική στο πρωτάθλημα Χετάφε να πάρει κάτι καλό μέσα στην έδρα της. Παρά το ότι παρουσιάζεται προβληματική στα εντός της η Ε’ι’μπάρ και πολύ πρόσφατα η Χετάφε την απέκλεισε στο θεσμό του κυπέλλου με 2 νίκες (1-2 και 3-0) πιστεύω πως αυτή την φορά η Ε’ι’μπάρ .θα αλλάξει «κοστούμι». Δύσκολα ή εύκολα θα έρθει ο άσσος ( 1 ) 1,95. Το ( 2-3goal ) 1,70 είναι must σημείο αφού η φιλοξενούμενη το έχει φέρει στα 7 από τα 8 εκτός έδρα της παιχνίδια.
Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments