Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έβγαλε… οκτάσφαιρο ο ΑΣ Τήλος

Έβγαλε… οκτάσφαιρο ο ΑΣ Τήλος

0
tilos omada
Dodekanisos

Σε ένα παιχνίδι που δεν χωρά σε ιδιαίτερη κριτική καθώς η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν εμφανής ο ΑΣ Τήλος «διέλυσε» τον Εθνικό Αρχίπολης με 8-0 εντός εδρας πραγματοποιώντας ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση. Η αναμέτρηση άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Τον «χορό» των γκολ άνοιξε στο 18ο ο Ηρακλής Σακελλάρης για το 1-0, στο 43΄ και ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (51΄ ) ο Μόσχου έκανε το 3-0, στο 59΄ ο Κώστας Σακελλάρης με ωραίο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ενώ στο 67΄ ο Αλιφέρης έκανε το 5-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ηρακλής Σακελλάρης πετυχαίνοντας προσωπικό χατ τρικ έγραψε το 6-0. Στα τελευταία λεπτά (87΄ και 90΄) ο Γερογιάννης πέτυχε δύο τέρματα για το τελικό 8-0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τσοπανάκης (Σταυρούλιας, Μοσχάτος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Ρούκο (65΄ Δανιήλ), Χριστοφής, Σακελλάρης Κ. (61΄ Αλιφέρης), Χατζηφούντας, Οίκουτας, Γερογιάννης, Οικονόμου, Αγκόλι, Μόσχου (65΄ Φυλακούρης), Σακελλάρης
ΕΘΝΙΚΟΣ: Στελλάς, Γκάρης, Μπόσινας, Ορφανός, Τσακίρης, Μοσχούς, Τζαβάρας, Κοσκινιώτης (78΄ Ζάαλουκ), Καραγιάννης, Ξύπας (71΄ Μακρής), Μπαδιεριτάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments