Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολο πέρασμα από τη Λέρο

Εύκολο πέρασμα από τη Λέρο

0
18
Dodekanisos

Δεν συνάντησε δυσκολίες ώστε να περάσει από την Λέρο ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε με 4 -0 της τοπικής Αθλητικής Ένωσης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλη την διάρκεια και έτσι επανήλθαν εύκολα στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Φοίβο Κρεμαστής. Οι Λεριοί είχαν μια σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 15’ αλλά ο Ταμπάσης έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση μετά από το σουτ του Γιαννουκά. Ο Ζουρούδης στο 35’ έκανε το 0 – 1 και ο ίδιος παίκτης στο ξεκίνημα της επανάληψης πέτυχε το 0 – 2. Στο 65’ ο Σαλαμαστράκης με κεφαλιά πέτυχε το 0 – 3 και στο 82’ ο Καρπαθάκης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0 – 4.
Α.Ε. ΛΕΡΟΥ: Γκούτογλου, Καστής, Φουντουκάκης (76’ Τσιοφύλλας), Κουρεβέλης, Παπαχρήστου, Τσάτσος, Ηλίας, Γκούβας (85’ Αλεξόπουλος), Γιαννουκάς, Φουντής, Καράγκιολης (66’ Δράκος)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ταμπάσης, Προβατίδης, Παπαδημητρίου (37’ λ.τ. Μπαούρης), Θεοδοσίου, Ανδράλας (75’ Πεταυράκης), Καπουράνης, Μαΐλης (62’ Καρπαθάκης), Σαλαμαστράκης, Σαββελίδης, Ζουρούδης, Αλημπάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments