Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έτοιμος για πολύ δουλειά

Έτοιμος για πολύ δουλειά

0
terezopoulos tziviloglou
Dodekanisos

Η εξασφάλιση της γρήγορης παραμονής είναι σύμφωνα με το νέο τεχνικό της Ρόδου Δημήτρη Τερεζόπουλο ο βασικός στόχος της ομάδας μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος. Αυτό επεσήμανε ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε στην έντυπηέκδοση του news12 sports. Ο κ. Τερεζόπουλος ζήτησε ουσιαστικά πίστωση χρόνου και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό μιας και έχει στα χέρια μια ομάδα που δεν «έστησε» αυτός, ωστόσο δείχνει αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να οδηγήσει το σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών. Δεν παρέλειψε μάλιστα να τονίσει ότι σκοπός του είναι να χρησιμοποιήσει και τους νεαρούς παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας όπου έχει εντοπίσει ότι διαθέτουν ταλέντο. Δείτε όμως τι απάντησε στις ερωτήσεις που του κάναμε λίγο πριν από την έναρξη μιας πρόσφατης προπόνησης της ομάδας η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο.

ΕΡ. Πως βλέπεται την επόμενη ημέρα για την ομάδα της Ρόδου κ. Τερεζόπουλε;
ΑΠ. Σίγουρα θα χρειαστούμε να βγάλουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι αλλά νομίζω είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θέλουμε σιγά-σιγά να χτίσουμε, δεν θέλουμε να πάμε από το ένα άκρο στο άλλο γιατί είναι δύσκολο. Βλέπω ότι υπάρχουν και νεαροί παίκτες που έχουν ταλέντο και νομίζω ότι ο χρόνος θα δείξει όλα αυτά που λέω.
ΕΡ. Η παρουσία του Βραζιλιάνου σας ικανοποιεί μέχρι στιγμής; Θα τον κρατήσει η ομάδα;
ΑΠ. Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει και απλά περιμένουμε την μπλε κάρτα από την χώρα του. Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, ελπίζω να έχει την ίδια διάρκεια και σταθερότητα για να μπορέσουμε να τον χρησιμοποιήσουμε σιγά-σιγά, αφού έρθει η μπλε κάρτα, και να μας βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα και στην δύσκολη θέση που βρισκόμαστε.
ΕΡ. Ο στόχος της ομάδας, ο δικός σας και της διοίκησης από εδώ και πέρα είναι όσο γίνεται ψηλότερα;
ΑΠ. Κοιτάξτε, εμείς θα δούμε παιχνίδι με παιχνίδι την συνέχεια. Σίγουρα όσο γίνεται πιο γρήγορα θέλουμε να ασφαλίσουμε την παραμονή. Από εκεί και πέρα το σίγουρο είναι ότι όταν θα γίνει αυτό , και εύχομαι να γίνει γρήγορα, θα δώσουμε πολλές ευκαιρίες σε πιο μικρά παιδιά, να χρησιμοποιηθούν και να δούμε σαφώς την νέα χρονιά, εάν και εφόσον μπορέσουμε και βαδίσουμε μαζί, τι αλλαγές μπορούμε να φέρουμε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments