Εταιρεία απέσυρε τις διαφημίσεις της από την Ολυμπιάδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας

0
Dodekanisos

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο. Μια από αυτές έχει να κάνει και με εταιρεία τεχνολογίας από το Μισισσιπή Seaspire που αποφάσισε να αποσύρει τις χορηγίες της από την διοργάνωση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρωδία του Μυστικού Δείπνου.

Όπως δήλωσε η εταιρεία, οι υπάλληλοί της έμειναν σοκαρισμένοι με αυτό που είδαν. «Είμαστε συγκλονισμένοι από την κοροϊδία του Μυστικού Δείπνου κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. «Η Sea Spire θα αποσύρει τις διαφημίσεις της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες», ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σημείωσε ότι του ήταν δύσκολο να πιστέψει ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή συμφώνησε σε κάτι τέτοιο και η Αμερικανίδα Βουλεύτρια Marjorie Taylor Green χαρακτήρισε την τελετή «σατανική» και «αντιχριστιανική». Αντέδρασε όμως και ο Ιταλός δημοσιογράφος και οικονομικός αναλυτής Angelo Giuliano, ο οποίος μάλιστα ζήτησε …άσυλο στη Ρωσία μετά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. «Ζητώ από τη Ρωσία να μου δώσει άσυλο, δεν θέλω να είμαι μέρος αυτού του…», έγραψε ο Τζουλιάνο στο X.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments