Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έρχεται ο Μπρέσκα!

Έρχεται ο Μπρέσκα!

7
breska
Dodekanisos

To μεγάλο «μπαμ» με τον Μπρέσκα έκανε ο Διαγόρας. Ο Σλοβάκος διεθνής παίκτης τα βρήκε σε όλα με τους «κυανέρυθρους» και έρχεται στη Ρόδο για να υπογράψει το νέο του δελτίο συνεργασίας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο Σλοβάκος διεθνής ποδοσφαιριστής Μάριο Μπρέσκα, που αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην Α΄Κατηγορία της ΕΠΣΔ, έρχεται αύριο Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 στο νησί!
Ο ποδοσφαιριστής που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γ.Σ. Διαγόρας και αναμένεται να εμπλουτίσει το πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου με την παρουσία του, θα φθάσει στις 6.30 μ.μ. και αμέσως μετά θα βρεθεί στα γραφεία του Συλλόγου προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Ο Μπρέσκα γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1979. Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού. Είναι σπεσιαλίστας στην εκτέλεση κόρνερ και φάουλ και σκοράρει συχνά.
Ώς το 2004 αγωνιζόταν με επιτυχία σε ομάδες της πατρίδας του. Την περίοδο 2004-07 φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου, στον οποίο διακρίθηκε ιδιαίτερα, αγωνίστηκε στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ Τη σεζόν 2007-08 επέστρεψε στη Σλοβακία αγωνιζόμενος με τη Ζίλινα και με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Το 2008-09 μετακινήθηκε στη Γερμανία αγωνιζόμενος στη Νυρεμβέργη, για να συνεχίσει στην Κύπρο και συγκεκριμένα, στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου και στον ΑΠΟΕΛ, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο Μπρέσκα έρχεται στο Διαγόρα από τον Παναργειακό, με σκοπό να τον βοηθήσει να κερδίσει την κατηγορία και να πάρει την άνοδο στη Γ΄Εθνική.
Στο διεθνές αεροδρόμιο «Διαγόρας» το νέο μεγάλο απόκτημα του «Γηραιού» αναμένεται να υποδεχτούν πολλοί φίλοι της ομάδας, οι οποίοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τις ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις της Διοίκησης, αφού αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JIANNIS
JIANNIS
9 years ago

θα πεσουν τα τσιμεντα…..απο τα κιλα του

σσ
σσ
9 years ago

Χρειαζόταν ένας τέτοιος παίχτης στην ομάδα μας για να μπορούμε να κερδαμε με μεγαλύτερη ευκερια την Κάλυμνο την ψινθο και όλα τα υπόλοιπα χωριουδάκια που μας δυσκόλεψαν μέχρι τώρα. Τα έχω ξανά πει και τα λαθη του παρελθόντος συνεχίζονται και στο τοπικό φανταστητε τη έχουν κουβαλησουνε εαν ανεβούμε

diagoriths
diagoriths
9 years ago

an mporeite parte kai eseis….

JIANNIS
JIANNIS
9 years ago

Τακη σε παρακαλω φερτον απο τον ψητοπωλειο,γιατι με την κριση που υπαρχει πονταρω πολλα πανω του

slovakia
slovakia
9 years ago

[quote name=”JIANNIS”]Τακη σε παρακαλω φερτον απο τον ψητοπωλειο,γιατι με την κριση που υπαρχει πονταρω πολλα πανω του[/quote]
Εσένα σε έχει για πασατεμπο…με το ένα πόδι…σε κερδίζει.πρόσεχε γιατι όσα κιλά είναι… Είναι και τα καρύδια. Του….

JIANNIS
JIANNIS
9 years ago

[quote name=”slovakia”][quote name=”JIANNIS”]Τακη σε παρακαλω φερτον απο τον ψητοπωλειο,γιατι με την κριση που υπαρχει πονταρω πολλα πανω του[/quote]
Εσένα σε έχει για πασατεμπο…με το ένα πόδι…σε κερδίζει.πρόσεχε γιατι όσα κιλά είναι… Είναι και τα καρύδια. Του….[/quote]
φιλε με αποστομωσες,τα καρυδια με καθρεφτακι τα βλεπει??

6
6
9 years ago

αμα ο προεδρας σου δεν μπορει να παρει παιχτη…..ας παρει του ατταλου……θυμασε????