Αρχική Αθλητικά νέα ΕΠΣΔ: Οι συμμετοχές σε Β’, Γ’ Κατηγορία, Υποδομές και Κύπελλο

ΕΠΣΔ: Οι συμμετοχές σε Β’, Γ’ Κατηγορία, Υποδομές και Κύπελλο

0
Dodekanisos

H ΕΠΣΔ ανακοίνωσε τις συμμετοχές για τα πρωταθλήματα της Β’, Γ’ Κατηγορίας και Υποδομών καθώς και στο κύπελλο Δωδεκανήσου. Αναλυτικά:
“Στον όμιλο νήσων της Β’ Κατηγορίας θα συμμετέχει για πρώτη φορά ο Α.Ο. Αστυπάλαιας και η δεύτερη ομάδα της Αναγέννησης Ασφενδιού!Στον όμιλο νήσων της Β’ Κατηγορίας δήλωσαν συμμετοχή 10 ομάδες, μεταξύ των οποίων για πρώτη φορά ο Α.Ο. Αστυπάλαιας, καθώς και η δεύτερη ομάδα της Αναγέννησης Ασφενδιού. Η Ε.Π.Σ.Δ. αναφέρει: Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας των δηλώσεων συμμετοχής, σας γνωστοποιούμε ότι, δήλωσαν συμμετοχή: στη Β΄ Κατηγορία, όμιλος Νήσων, περιόδου 2024-2025, οι ακόλουθες ομάδες:
1.ΠΑΟΚ ΚΩ
2.ΑΕ ΛΕΡΟΥ
3.ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
4.ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΥ
5.ΑΕ ΚΩΣ
6.ΒΑΘΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
7.ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ ΚΩ
8.Α.Ο. ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ
9.ΞΑΝΘΟΣ ΠΑΤΜΟΥ
10.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ Β’

Δικαίωμα συμμετοχής στον όμιλο νήσων έχουν και όσες δηλώσουν συμμετοχή ή αναγνωρισθούν από την ΕΠΟ έως την ημερομηνία κλήρωσης του προγράμματος στον όμιλο νήσων.

Στη Γ’ Κατηγορία Δωδεκανήσου, περιόδου 2024-2025, δήλωσαν οι ακόλουθες ομάδες:
ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΟΛΑΚΚΙΑΣ
ΑΟ ΚΑΛΑΒΑΡΔΩΝ
ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ
ΠΑΟΚ ΡΟΔΟΥ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ ΛΑΕΡΜΩΝ
ΔΩΡΙΕΑΣ
ΑΕΡΑ ΑΦΑΝΤΟΥ Β’
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ Β’
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΛΙΝΔΟΥ Β’
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ Β’

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όσα σωματεία έχουν εγγραφεί ή θα εγγραφούν στην δύναμη της Ε.Π.Σ.Δ. και αναγνωρισθούν (λάβουν Αριθμό Μητρώου από την Ε.Π.Ο.) μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης. Στο Κύπελλο Δωδεκανήσου, περιόδου 2024-2025, δήλωσαν συμμετοχή συνολικά σαράντα τέσσερις (44) ομάδες, τριάντα τέσσερις (34) Ρόδου και δέκα (10) Βορείου Συγκροτήματος.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όσα σωματεία έχουν εγγραφεί ή θα εγγραφούν στην δύναμη της Ε.Π.Σ.Δ. και αναγνωρισθούν (λάβουν Αριθμό Μητρώου από την Ε.Π.Ο.) και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Κύπελλο.
Στο Πρωτάθλημα Κ16 Δωδεκανήσου , περιόδου 2024-2025, δήλωσαν συμμετοχή δεκατέσσερις (14) ομάδες Ρόδου και έντεκα (11) ομάδες Βορείου Συγκροτήματος.
Στο Πρωτάθλημα Κ14 Δωδεκανήσου , περιόδου 2024-2025, δήλωσαν συμμετοχή είκοσι τέσσερις (24) ομάδες Ρόδου και δέκα (10) ομάδες Βορείου Συγκροτήματος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments