Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Επιτυχημένη η ημερίδα της Ρόδου

Επιτυχημένη η ημερίδα της Ρόδου

0
Dodekanisos

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Semiramis η ημερίδα που διοργάνωσε η Ακαδημία της Ρόδου με κεντρικό εισηγητή τον κ. Αχιλλέα Υφαντίδη. Σχετικό είναι το ακόλουθο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος:

«Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο ξενοδοχείο Semiramis, πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/02) το απόγευμα, η Ημερίδα που διοργάνωσε η Ακαδημία της Ρόδου , με κεντρικό εισηγητή τον κ. Αχιλλέα Υφαντίδη.

Κύριο θέμα: “Η επίδραση της ψυχολογίας στο παιδί στην αθλητική και καθημερινή του δραστηριότητα” . Επίσης ,θα αναπτύχθηκαν θέματα όπως : α)Η Επίλυση συγκρούσεων β) Τι μπορεί να θεωρηθεί ως νίκη για ένα παιδί γ) Παραγωγή κινήτρων δ) Μορφές επικοινωνίας κ.α. Ο κ. Υφαντίδης Αχιλλέας, είναι Εκπαιδευτής – Επιστημονικός Συνεργάτης στις Σχολές Προπονητών UEFA της ΕΠΟ, Ψυχολόγος στις μικρές Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και Ψυχολόγος στο Πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ μεταξύ άλλων και ο οποίος δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση της Ακαδημίας , να είναι ομιλητής!
Στην ημερίδα αυτή το παρόν έδωσαν τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας με τους προπονητές τους , ο υπεύθυνος κ. Γιάννης Κάππος, ο υπεύθυνος προγραμματισμού κ. Γκάιδας, πολλοί γονείς και αθλητικοί σύλλογοι της Ρόδου. Μια πολύ όμορφη εμπειρία για όλους , μικρούς – μεγάλους, για το πως μπορούμε να διαχειριστούμε θέματα που αφορούν άμεσα τα παιδιά μας – αθλητές μας και την ψυχολογία τους σε αυτή την ηλικία , από έναν άνθρωπο που τον διακρίνει η απλότητα και αμεσότητα προς όλους! Σίγουρα κάτι τέτοιες ενέργειες με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να αντεπεξέλθεις σε διάφορα θέματα, πρέπει να επικροτούνται και να γίνονται πιο συχνά στο νησί μας , ημερίδες παρόμοιες! Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον κ. Υφαντίδη, που μέσα από την ομιλία του, έμαθαν ακόμα περισσότερα πράγματα. Στο τέλος της ομιλίας , οι γονείς έθεσαν τις δικές τους ερωτήσεις στον κ. Υφαντίδη, όπου και απάντησε με μεγάλη χαρά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments