Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Επιτροπές για τα γήπεδα φτιάχνει ο ΔΟΠΑΡ

Επιτροπές για τα γήπεδα φτιάχνει ο ΔΟΠΑΡ

0
gipedo koskinou
Dodekanisos

Στη συγκρότηση επιτροπών που θα είναι υπεύθυνες για την λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων θα προχωρήσει ο ΔΟΠΑΡ. Τη σχετική απόφαση που πάρθηκε κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης, ανακοίνωσε και επίσημα ο Οργανισμός.

Αναλυτικά:

«Στη συνεδρίαση της 4 Αυγούστου  2017 αποφασίσθηκε η συγκρότηση επιτροπών διοίκησης σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία (φύλαξη, καθαρισμό, συντήρηση και ασφάλεια) αυτών.

Οι επιτροπές αυτές θα λειτουργούν στα πλαίσια του κανονισμού λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων όπως αυτός εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Τις επιτροπές διοίκησης θα απαρτίζουν άτομα που θα ανήκουν στις διοικήσεις των   σωματείων και σε συνεννόηση  με τον Πρόεδρο της τοπικής ενότητας η δημοτικής ενότητας  όπου  ανήκει η εγκατάσταση.

Η συγκρότηση των επιτροπών κρίνεται απαραίτητη για την χορήγηση των   παραχωρητηρίων της νέας αγωνιστικής περιόδου. Υπενθυμίζουμε  ότι,  η χρήση των γηπέδων ανήκει στον  Οργανισμό μας  με την υπαριθμ.561/9-8-2012 απόφαση Δ.Σ του Δήμου Ρόδου (ΑΔΑ Β4ΓΥΩΡ-88Ω) .

Τα αιτήματα για τα παραχωρητήρια των γηπέδων θα κατατίθενται  ηλεκτρονικά στο email του Δ.Ο.Π.Α.Ρ podr@otenet.gr .

Τα σωματεία για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει ν’ απευθύνονται στο τμήμα αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. (Διαγοριδών 3) τηλ. επικοινωνίας 22410-27427 Φαξ. 22410 37149  στον κ. Χατζηαντωνίου   Ευάγγελο τηλ.6932454303  καθώς και στον προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος.  κ. Χαρίτο Μιχάλη τηλ. 6944429654».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments