Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Επιστροφή στις νίκες για Δαμάγητο

Επιστροφή στις νίκες για Δαμάγητο

0
Dodekanisos

Στις νίκες επέστρεψε ο Δαμάγητος μετά από αρκετό διάστημα καθώς κέρδισε την Σύμη με 2-1 στο ενωσιακό γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και μόλις στο 5΄ μετά από λάθος της άμυνας των Συμιακών, ο Καβουκλής με πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 28΄ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν(0-2) τα τέρματα τους με σουτ στο «παραθυράκι» του Μ. Γρηγοριάδη. Στο 43΄έφτασαν κοντά στο 0-3 αλλά το σουτ του Κυριαζάκου το εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ της Σύμης.

Στο δεύτερο μέρος οι τυπικά γηπεδούχοι πίεσαν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 73΄ με σουτ έξω από την περιοχή με τον Α. Ράπι. Στο 55΄ η Σύμη θα μπορούσε να μειώσει αλλά το σουτ του Χότζα μπλόκαρε ο Αναγνώστου, ενώ ο Δαμάγητος στο 60΄ έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0-3 αλλά στο σουτ του Καβουκλή από θέση τετ-α-τετ, ο Χατζηπέτρος απέκρουσε σε κόρνερ.

Διαιτησία Βλάχος-Καλκαβούρας-Ροδίτης

ΣΥΜΗ: Χατζηπέτρος Σπ., Τσαουσέλης, Χατζηπέτρος Ν., Τσίκης(46΄Ζουρουδης), Κατσιμπράκης,Καραγιάννης, Στεφάνου, Ράπι Γ., Ράπι Α., Λινγκάσι(46΄Χότζα), Λεβεντέρης
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Αναγνώστου, Χριστόφ, Σαϊτης Α., Γρηγοριάδης Α., Ζερβός, Λενιού,Σαίτης Χ., Κυριαζάκος(88΄Καρπαθάκης), Γρηγοριάδης Μ., Καβουκλής(94΄Παπακωνσταντίνου), (Ντελάκης64΄Πολιμένοφ).

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments