Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Επί της ουσίας θα απαντήσει ο στίβος;

Επί της ουσίας θα απαντήσει ο στίβος;

0
Dodekanisos

Με μια …ότι να’ ναι ανακοίνωση με την οποία επί της ουσίας δεν απαντάει ούτε στο ελάχιστο, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου αποφάσισε να τοποθετηθεί μετά την δημοσιοποίηση του σχεδίου που έχει ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξης Κολιάδης για να χρησιμοποιηθεί το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» και από τα δυο ιστορικά σωματεία της πόλης, τη Ρόδο και τον Διαγόρα προκειμένου να ικανοποιήσουν κάποιες από τις προπονητικές τους ανάγκες. Ο κ. Κολιάδης τοποθετήθηκε για το θέμα αυτό πριν μερικές ημέρες στο ραδιόφωνο του SKY 100.8 και εν συνεχεία εξαπέλυσε βέλη κατά των «στιβικών» με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Ροδιακή» και ύστερα από ενοχλήσεις που δέχθηκε από ανθρώπους του αθλήματος οι οποίοι επ’ ουδενί δεν θέλουν να μπει το ποδόσφαιρο μέσα. Οι κύριοι της ΕΑΣ βάση της ανακοίνωση τους θεωρούν πως ο κ. Κολιάδης παραπλανήθηκε από τον δημοσιογράφο τον οποίο «φωτογραφίζουν» ως υπεύθυνο του θέματος. Ας βγει λοιπόν να απαντήσει ο ίδιος ο Αλέξης Κολιάδης ποιοι είναι αυτοί που τον πήραν τηλέφωνο να του διαμαρτυρηθούν όταν δημοσιοποίησε το νέο σχεδιασμό χρήσης του «Καλλιπάτειρα». Ποιοι τον ενόχλησαν; Εξωγήινοι ή άνθρωποι του στίβου; Ας μας πει και η ΕΑΣ γιατί «φαγώθηκε» να ακούσει ξανά τη συνέντευξη που έδωσε στο SKY ο κ. Κολιάδης και είπε για το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης ας απαντήσει η ΕΑΣ στο Ροδιακοί κοινό τα σοβαρά ερωτήματα που έθεσε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ στην εφημερίδα Ροδιακή.|

1. Με ποιο δικαίωμα τα σωματεία στίβου έχουν άποψη για το πώς θα χρησιμοποιηθεί ο χώρος του Καλλιπάτειρα από τη στιγμή που δεν αποδίδουν τίποτα στον Δήμο, όπως φυσιολογικά γίνεται σε όλα τα Αθλητικά Κέντρα της Ελλάδας ;
2. Πως γίνεται τα σωματεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις να εισπράττουν χρήματα από τους γονείς και να μην μπορούν να συντηρήσουν το στρώμα ας πούμε ή να μην είναι εφικτό να φροντίσουν για την καθαριότητα του χώρου και των τουαλετών;
4. Γιατί δεν έχουν αποστείλει ακόμα τις σχετικές λίστες αθλούμενων που έχει ζητήσει εδώ και μήνες ο ΔΟΠΑΡ;
3. Γιατί βγάζουν …σπυράκια όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τον ίδιο χώρο με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε διαφορετικές ώρες;

Διαβάστε την ανακοίνωση που μας απέστειλε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου:

«Με αφορμή τη συνέντευξη τύπου του προέδρου του ΔΟΠΑΡ κου Αλέξανδρου Κολιάδη στο ραδιοφωνικό σταθμό SKY 100.8, όπου αναφέρθηκε στην εκδοχή να χρησιμοποιείται περιστασιακά κάποιες ημέρες του χειμώνα η κονίστρα του σταδίου στίβου στο ΔΑΚ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ για προπονήσεις των ποδοσφαιρικών σωματείων του Διαγόρα και της Ρόδου, αλλά κυρίως με τη συνέντευξη στην εφημερίδα της Κυριακής 17/05/2020 στη Ροδιακή, όπου ο δημοσιογράφος ενέπλεξε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου για έκφραση παραπόνων και διαμαρτυριών προς τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, αφενός και αφετέρου η άστοχη και εν πολλοίς προσβλητική φρασεολογία απέναντι στα σωματεία και τους προπονητές, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία του ΔΟΠΑΡ συνάντηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ με το προεδρείο του ΔΟΠΑΡ.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο πρόεδρος κος Κολιάδης ξεκαθάρισε ότι ο επιθετικός τρόπος αντίδρασης του απέναντι στα σωματεία και τους προπονητές ήταν υπερβολικός, λόγω της σφοδρής επίθεσης που δέχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επί ένα τριήμερο από προπονητές, φιλάθλους, γονείς και Σωματεία, όπου τον κατηγόρησαν ότι στοχεύει στην μετατροπή του σταδίου στίβου στο Καλλιπάτειρα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και για την κατάσταση που επικρατούσε και δεν ευθύνεται ο ίδιος.

Παραδέχθηκε επίσης, ότι κανένα μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου δεν επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του (όπως εμφαντικά ανέγραφε ο δημοσιογράφος στη συνέντευξη της Κυριακής), για να του εκφράσει την ενόχληση του για τη συγκεκριμένη αναφορά στη ραδιοφωνική συνέντευξη, σχετική με την περιστασιακή χρήση από το Διαγόρα και Ρόδο τη χειμερινή περίοδο.

Σε γενικές γραμμές η συζήτηση κινήθηκε σε ικανοποιητικό επίπεδο, με δεσμεύσεις εκατέρωθεν για αλλαγές ως προς τον τρόπο χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων και οργάνων, την υποχρέωση για όσους προπονητές δεν διαθέτουν ακόμη την απαραίτητη πιστοποίηση από την ΓΓΑ να την προμηθευτούν το ταχύτερο, για να είναι και τυπικά εντάξει.
Ξεκαθαρίστηκε επίσης ότι δεν αληθεύει ότι τα Σωματεία δε διαθέτουν βιβλία.

Το μοναδικό σωματείο που όντως έχει λειτουργικό πρόβλημα θα ενημερωθεί και θα του απαγορευθεί η είσοδος στην αθλητική εγκατάσταση, μέχρι να ταχτοποιήσει τις οποίες εκκρεμότητες συνεχίζει να έχει.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θα συμβάλει στην αναβάθμιση της λειτουργικότητας του ΔΑΚ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, αφού επιβεβαιώθηκε, για άλλη μια φορά, η αποφασιστικότητα του ΔΟΠΑΡ για την επίλυση όλων των δυσλειτουργιών που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στο πολύπαθο ΔΑΚ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ και το είχαν καταστήσει “ξέφραγο αμπέλι”

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θέλει να πιστεύει ότι ο πρόεδρος θα προβεί σε κάποιου είδους διορθωτική δήλωση στα όσα κατεγράφησαν στη συνέντευξη της Κυριακής 16/05/2020 στη Ροδιακή, αποκαθιστώντας Σωματεία και προπονητές, που αισθάνθηκαν θιγόμενοι από μια παρορμητική εκφραστική υπερβολή.

Στη θεματολογία της συνάντησης τέθηκαν και θέματα συνδιοργάνωσης προγραμματισμένων αναπτυξιακών αγώνων και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ συμφώνησε για την συνδιοργάνωση με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ των 2 προγραμματισμένων αγώνων του ΣΕΓΑΣ μέσα στον Ιούλιο.
Τέλος, τη σύσκεψη απασχόλησε και το θέμα της κεραίας, που τοποθετήθηκε πριν δύο περίπου μήνες στο γήπεδο ποδοσφαίρου της ΕΠΣΔ και συμφωνήθηκε να εξουσιοδοτηθεί ο δικηγόρος, που προθυμοποιήθηκε να “τρέξει” δικαστικά την υπόθεση».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments