Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Επέστρεψε στις νίκες ο Διγενής

Επέστρεψε στις νίκες ο Διγενής

0
Dodekanisos

Με τα δύο τέρματα που σημείωσε ο Σταμάτης Αμπελάς ο Διγενής έφυγε με το τρίποντο από την Αρχίπολη επιστρέφωντας στις νίκες καθώς κέρδισε τον τοπικό Εθνικό με 2-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας (1ος όμιλος).
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά παίρνοντας καφάλι στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αμπελά στο 15΄ . Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, πίεσαν δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν κάποιο γκολ.
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες εκατέροθεν με τον Διγενή να «κλειδώνει» την νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο αφού έκαναν δύο τα τέρματά τους στο 82΄, ο Αμπελάς εκτέλεσε το κόρνερ ο Ορφανός έκανε λάθος υπολογισμό μπερδέυοντας και τον τερματοφύλακα Στελλά με τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας (Σταυρούλιας, Ορφανός)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Στελλάς, Γκάρης, Κουφός, Τσακίρης Γ., Κοσκινιώτης (46΄ Ορφανός), Τσακίρης Σ., Μπόσινας (80΄ Τζαβάρας), Αλευρόπουλος (68΄ Κατταβενός), Μπαδιεριτάκης, Κυριαζάκος, Καραγιάννης
ΔΙΓΕΝΗΣ: Νικολέττος, Νίκανδρος, Μοσκιού, Ζαχαριάς, Αμπελάς, Παπασταμάτης, Χουτεσιώτης, Μάνο (83΄ Κούτσι), Πλαγγέντης (74΄ Τριπολίτης), Διακάκης, Κατσούλης (65΄ Τζουανάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments