Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Έπεσαν» νέες «καμπάνες»

«Έπεσαν» νέες «καμπάνες»

0
9
Dodekanisos

Νέες «καμπάνες» έπεσαν σε διαιτητές που έκαναν λάθη στα παιχνίδια του σαββατοκύριακου και επηρέασαν με τις αποφάσεις τους το τελικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Τοπικό Όργανο Διαιτησίας αποφάσισε να τιμωρήσει τους Μάμμη, Πλακογιάννη και Λάζο με δυο εβδομάδες. Ο πρώτος για το πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ του Απόλλωνα Καλυθιών σε μαρκάρισμα στον Μαυρομούστακο (Αστέρας Π. – Κλεάνθης). Ο δεύτερος γιατί δεν υπέδειξε πέναλτι υπέρ της ΑΕ Κω στο παιχνίδι με το Κλεόβουλο και ο τρίτος επειδή δεν υπέδειξε σε θέση οφσαιντ το σκόρερ του Ηρακλή Μαριτσών, Πάττα, στο παιχνίδι με τον Άρη.
Έγινε ο Αγιασμός
Κατά τα άλλα, έγινε χθες ο  Αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου με τις ευλογίες του μέλους του συνδέσμου πατέρα Θεόδωρου. Στην συνέχεια έγινε η ανάλυση των παιχνιδιών και οι παρατηρητές διαιτησίας κατέθεσαν τις απόψεις τους. Γενικά, με εξαίρεση τους προαναφερθέντες, οι διαιτητές τα πήγαν καλά στο Σαββατοκύριακο.
Tα εύσημα για τις καλές εμφανίσεις τους εισέπραξαν οι νεαροί διατητές από τον αρχιδιαιτητή Βασίλη Τσαγκάρη και τον πρόεδρο Δημήτρη Κάπρο. Παρόντες ήταν οι περισσότεροι διαιτητές αλλά και όλοι οι παλιοί που κάθε Δευτέρα δίνουν το παρών στον σύνδεσμο. Μετά τις αναλύσεις των αγώνων θα συνεδρίαζε το Δ.Σ. του συνδέσμου καθώς ο πρόεδρος τα μέλη και ο αρχιδιατητής έπρεπε να πάρουν απόφαση για ότι συνέβη την περασμένη Δευτέρα στον σύνδεσμο με τον Βασίλη Ταράλη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments