Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Επανήλθε στις νίκες «βλέπει» εξάδα!

Επανήλθε στις νίκες «βλέπει» εξάδα!

0
Dodekanisos

Στις νίκες επανήλθε σήμερα ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε με 2 – 0 των Τρικάλων σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Μετά από επτά αγωνιστικές, οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν ένα πολύτιμο «τρίποντο» σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και πλέον θα πάνε με άλλον αέρα στην Άρτα την τελευταία αγωνιστική θέλοντας και εκεί άλλους τρεις βαθμούς, ελπίζοντας ότι θα είναι στα play off του φετινού πρωταθλήματος. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο Διαγόρας ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο και απόλυτα δίκαια έφθασε στην κατάκτηση της νίκης την οποία είχε ανάγκη. Οι «κυανέρυθροι» σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις τους, …θυμήθηκαν κάτι από τον πρώτο γύρο όπου είχαν μια πολύ επιτυχημένη παρουσία και απλούστεψαν κατά πολύ τα πράγματα. Ειδικά το δεύτερο ημίχρονο, ήταν ένας μονόλογος για τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη οι οποίοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 1’ ο Κονέ μπήκε ωραία στην περιοχή αλλά αντί να κάνει το σουτ προτίμησε να «στρώσει» τη μπάλα στον Σμυρλή ο οποίος εξαπέλυσε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα όμως να περνάει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 23’ ο Σανδραβέλης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κονέ έκανε ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 26’ ο Σμυρλής μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ στέλνοντας τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 27’ ο Σμυρλής μετά από αντεπίθεση, μπήκε και πάλι από τα αριστερά στην περιοχή και με ένα σουτ από το ίδιο σημείο με την προηγούμενη φάση, σημάδεψε πιο σωστά και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνιά κάνοντας το 1 – 0.
Στο 31’ ο Πέλκας εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλή θέση στέλνοντας τη μπάλα ελαφρώς πάνω από το δοκάρι (άουτ).
Στο 33’ ο Σιλβάνο έκανε ένα μακρινό σουτ με τη μπάλα να περνάει και πάλι πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 38’ ο Γεωργίου έκανε ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει πολύ κοντά στην εστία αλλά να καταλήγει άουτ.
Στο 47’ μετά από σέντρα του Κοντοχρήσου από τα αριστερά, ο Λινάρδος έκανε την κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας αλλά ο Γιακουμής ήταν σωστά τοποθετημένος, δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 63’ ο Ντοριβάλ με ένα εξαιρετικό απευθείας φάουλ σχεδόν από τα 40 μετρά έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι κάνοντας το 2 – 0.
Στο 67’ ο Κοντοχρήστος σούταρε με δύναμη συρτά από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι (άουτ).
Στο 69’ ο Ντοριβάλ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λινάρδος έκανε την καρφωτή κεφαλιά του Λινάρδου από πολύ καλό σημείο αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πολυχρόνης από την Πιερία και «βοηθοί» του ήταν οι Πλάκας και Οικονόμου από τον Σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σανδραβέλης (86’ Χότζα), Σμυρλής (81’ Αλάεθ), Λινάρδος (86’ Νάτσης), Ρουγκάλας, Κοντοχρήστος, Αθανασίου, Κονέ (71’ Μανωλάκης), Γεωργίου (71’ Κάκκο), Ντοριβάλ
ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Διαμαντόπουλος, Πιαστόπουλος, Ριζογιάννης, Πέλκας, Σκόνδρας, Ντιαλόσι, Silvano, Αλμπάνης (84’ Χατζηκλωνσταντίνου), Ταχάτος (75΄Ζησόπουλος), Πανίδης (60’ Κλεμέντε)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments