Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Με έναν βιασμό και μια απόπειρα βιασμού θα ασχοληθεί το Μικτό Ορκωτό...

Με έναν βιασμό και μια απόπειρα βιασμού θα ασχοληθεί το Μικτό Ορκωτό Ρόδου

0
Dodekanisos

Δύο σοβαρές υποθέσεις θα απασχολήσουν το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου, κατά την αυριανή του συνεδρίαση.

Η μία αφορά τον βιασμό 60χρονης- πριν από έξι μήνες από έναν 30χρονο, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο κατηγορούμενος αμέσως μετά την σύλληψη του, κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού

Νωρίτερα είχα αναγνωριστεί από την άτυχη γυναίκα, που έζησε τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο της, το σπίτι, ενώ αύριο θα έρθει αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά στην απόπειρα βιασμού μιας 24χρονης αξιωματικού του στρατού, η οποία ευρισκόμενη στην Κω, όπου υπηρετούσε, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από έναν 27χρονο Θεσσαλονικιό.

Το συμβάν έλαβε χώρα ξημερώματα πρωτοχρονιάς του 2011, όταν η νεαρή κοπέλα που επέστρεφε στο σπίτι της, μετά από διασκέδαση, ακινητοποιήθηκε από τον 27χρονο, που την χτύπησε στο πρόσωπο.

Για καλή της τύχη κατάφερε να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να απωθήσει τον φερόμενο ως δράστη ο οποίος είχε κατεβάσει το παντελόνι του , επιχειρώντας να την βιάσει.

Η αντίσταση της κοπέλας και το γεγονός ότι έγινε αντιληπτός από περαστικούς, ανάγκασαν τον 27χρονο να τραπεί σε φυγή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αποφύγει την σύλληψη, λίγες ώρες αργότερα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments