Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ένα ματς, όλη η χρονιά!»

«Ένα ματς, όλη η χρονιά!»

2
kampouris giannis2
Dodekanisos

Πανέτοιμος για να υποδεχθεί τον Αστέρα Παστίδας το προσεχές Σάββατο στο Βάτι είναι ο τοπικός Διαγόρας. Είναι ένα παιχνίδι κατά την διάρκεια του οποίου οι δυο ομάδες θα παίξουν τους κόπους μιας χρονιάς μιας και μάχονται για την παραμονή τους. Ο Διαγόρας Βατίου βολεύεται και με ισοπαλία, ωστόσο όπως λέει ο προπονητής Γιάννης Καμπούρης στο news12, η ομάδα του θα «κατέβει» με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Ο έμπειρος προπονητής τόνισε:
«Είναι ένα παιχνίδι όλη η χρονιά. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και αυτό σίγουρα είναι πολύ σημαντικό. Το γεγονός ότι μας ευνοεί πέρα από τη νίκη και η ισοπαλία πιστεύω ότι μας δίνει ένα μικρό προβάδισμα. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω ότι εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο μας και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε»
Ο κ. Καμπούρης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Είναι πραγματικά κρίμα και για τις δυο ομάδες που φθάσανε σε αυτό το σημείο γιατί έχουν μια ιστορία. Έτσι όπως έγινε το πρωτάθλημα τα τελευταία δυο – τρία χρόνια, δυστυχώς μια από τις δυο ομάδες θα υποβιβαστεί στη Β’ Κατηγορία».
Όσον αφορά τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα αφού οι Μαυρομούστακος και Παπουρδάνος που δεν αγωνίστηκαν την περασμένη αγωνιστική είναι πανέτοιμοι για να προσφέρουν και πάλι τις υπηρεσίες τους και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus 1
Cactus 1
9 years ago

re giannaki diladi i alles omades den exoyn istoria

attalos
attalos
9 years ago

[quote name=”Cactus 1″]re giannaki diladi i alles omades den exoyn istoria[/quote]
μερικοι την λεξη ΙΣΤΟΡΙΑ την εχουν για καλημερα.πρεπει εκει στον ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ να βρουν καποια αλλη λεξη.