Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έμεινε πίσω ο ΔΙ.ΑΣ

Έμεινε πίσω ο ΔΙ.ΑΣ

0
Dodekanisos

Πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» του τίτλου έχασε ο ΔΙ.ΑΣ Κω ο οποίος δεν μπόρεσε να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Αστέρα Παστίδας με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1.

Ο βαθμός αυτός είναι «χρυσάφι» βέβαια για τον Αστέρα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία όχι όμως και για τους Κώους οι οποίοι μένουν πλέον τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή και το έργο τους δυσκολεύει πάρα πολύ.

Οι Κώοι στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν να πατούν καλύτερα και να έχουν την υπεροχή όμως βρήκαν απέναντι τους έναν πολύ καλό Ροδανάκη και έτσι δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του. Σαν να μην έφθανε μάλιστα αυτό, λίγο πριν από την ανάπαυλα δέχθηκαν και τέρμα με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ.

Στην επανάληψη, ο ΔΙ.ΑΣ και πάλι έδειξε να μπαίνει πιο δυνατά και δεν άργησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και την ισοφάριση δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Από εκεί και πέρα όμως, ο Αστέρας δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και ανέβασε και αυτός την απόδοση του, κοντράροντας έτσι τον αντίπαλο του και κάνοντας του την ζωή δύσκολη.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι έγινε αρκετά ανοιχτό και η μπάλα συχνά πυκνά ανεβοκατέβαινε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τον δρόμο προς το δεύτερο τέρμα. Τελικά δεν το πέτυχε καμία και έτσι το τελικό σφύριγμα τις βρήκε ισόπαλες με σκορ 1 – 1.

Στο 43’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκόρπου, ο Αποστολάτος από κοντά με πλασέ έκανε το 1 – 0. Η ισοφάριση ήλθε στο 48’ με πλασέ του Χατζησουλεϊμάν από καλό σημείο μέσα στην μεγάλη περιοχή (1 – 1).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Λάζος, Στεφανάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Σ. Γιαννακόπουλος, Χαριτάκης, Αποστολάτος, Μ. Παπαμιχαήλ, Καλαγρής, Σκόρπος (89’ Αυγενικού), Παγκράτης, Λιαμής Ε. (56’ Λεωνίδου), Αμπντουλάϊ (75’ Κόρα), Κυρίτσης (49’ Πολυχρόνης)
ΔΙ.ΑΣ: Μιχαλάκης, Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Μαριάς, Μαργαρίτης (60’ Δημόπουλος), Βλαντιμίροφ, Χατζησουλεϊμαν, Πης (65’ Γκεστένια), Πανόπουλος (77’ Συνεσίου), Δρόσος (85’ Συντυχάκης), Μποϊλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments