Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΄Εμεινε άσφαιρος ο Ηρακλής

΄Εμεινε άσφαιρος ο Ηρακλής

2
DSCN9127
Dodekanisos
Ο βαθμός της ισοπαλίας(0-0) ήταν το πλέον ανεπιθύμητο αποτέλεσμα για τον Ηρακλή Λ. που προσπαθεί να μαζέψει βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία αλλά παρόλα αυτά αναγκάστηκε να αρκεστεί  με αυτόν στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στο Δίκαιο αφού δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο να ‘’τελειώσει’’ το ματς  με τον Χαρίτο Μ. να αστοχεί από ντα έντεκα βήματα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές  και τον Δίκαιο στην επανάληψη να μπαίνει πιο δυνατά , να δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες και μετά το 68΄ ο Ηρακλής να ‘’ξυπνάει’’ και να γίνεται πιο απειλητικός, χωρίς ωστόσο να είναι ουσιαστικός.  Στο 76’ ο Χαρίτος  ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τσαραπατσάνη, αλλά δε μπόρεσε να δείξει την ευγνωμοσύνη του στο πέναλτι αφού με κακή εκτέλεση και ετεροχρονισμένα το έστειλε  στον πάνω στον γκολκιπερ των Κώων και κάπου εκεί χάθηκε η ψυχολογία και τελείωσαν όλα.

Φάσεις/γκολ

10΄Μετά από συνδυασμό Καφάλα- Μπεννούρ, ο Νικηταράς με μακρινό σουτ φωτοβολίδα δε μπόρεσε να νικήσει τον Τσαραπατσάνη που έδιωξε με γροθιές.

38΄Με τα ακροδάχτυλα έδιωξε ο Καλανδράνης , το γυριστό σουτ του Μπαρτσελό έξω από την περιοχή.

39΄Ασταθώς απέκρουσε ο Τσαραπατσάνης το σουτ του Νικηταρά από πλάγια θέση με τον Κεφαλιανό Ι. να διώχνει πριν ο Χαρίτος Β.  ‘’ τσιμπήσει’’ τη μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα.

56΄Ελάχιστα άουτ πέρασε το φάουλ που εκτέλεσε ο Μυλωνάς από καλή θέση.

61΄Μόλις άουτ πέρασε το ευθείβολο σουτ του Χιούσι έξω από την περιοχή μετά από μπαλιά του Μυλωνά.

64΄Ο Μπαρτσελό επιχείρησε σουτ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα μα βρίσκει το αριστερό δοκάρι του Καλανδράνη  και ο Χατζημανώλης στην προσπάθεια του να την διώξει ευρισκόμενος πάνω στη γραμμή βρήκε και αυτός  δοκάρι(οριζόντιο). Στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Τσαλαπατάνη που έκανε νέο σουτ , αλλά η μπάλα μετά από κόντρες απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

68΄ Δύσκολα απέκρουσε ο Τσαραπατσάνης το διαγώνιο  σουτ του Χαρίτου Μ.

69΄ Κάθετη μπαλιά του Χαρίτου Μ στον Χαρίτο Β., με τον τελευταίο από θέση τετ-α-τετ να μη μπορέσει να νικήσει τον Τσαραπατσάνη.

76΄Ο Νικολής έβγαλε τον Χαρίτο Μ. στην επίθεση με τον Τσαραπατσάνη να τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή και να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή που αυτομάτως έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ο Χαρίτος , με τον Τσαραπατσάνη να αποκρούσει με το πόδι.

80΄Ελάχιστα άουτ πέρασε το σουτ του Χατζηφούντας έξω από την περιοχή.

84΄Ο Πανόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Χατζηφούντας με κεφαλιά δε μπόρεσε να νικήσει τον Καλανδράνη.

91΄Ο Νικηταράς έβγαλε σέντρα για τον Χαρίτο Μ. που με σουτ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Τσαραπατσάνη.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Νικηταράς, Μουστάκας Δ.Ρ., Μπεννούρ και από τους φιλοξενούμενους οι Κεφαλιανός  Ι., Χιούσι, Τσαλαπατάνης.

Καλή η διαιτησία του Πατσιόπουλου με βοηθούς τους Κασιώτη και Ραδο.

Ηρακλής Λ.: Καλανδράνης, Νικολής, Καφάλας(65΄Καμμάς), Παπαϊωάννου, Χατζημανώλης, Ντόστι, Νικηταράς, Μουστάκας Δ.Ρ., Χαρίτος Μ., Χαρίτος Β.(89΄Κοντός), Μπεννούρ.

Δίκαιο: Τσαραπατσάνης, Τσαλαπατάνης(88΄Βογιατζής), Πανόπουλος, Ανδρώνης, Χσατζηβασίλης(59΄Κεφαλιανός Γ.), Μποϊλής Ζ., Χιούσι, Μυλωνάς, Χατζηφούντας Μ., Μπαρτσελό(65΄Σπύρου), Κεφαλιανός Ι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
michalis
michalis
12 years ago

to allo site leei kakh h diaithsia…ante na vgaleis akrh!!!

rodos
rodos
12 years ago

kapoioi parakolouthoun tous agwnes k simeiwnoun opws vlepeis parapanw kai kapoioi alloi afinoun tis kameres panw ston tripoda kai pane na ftiaksoun laspi gia na exoun na petaksoun meta……………..