Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έλαμψε ο Αστέρας

Έλαμψε ο Αστέρας

0
kolossos_asteras
Dodekanisos
Νικηφόρα πέρασε σήμερα (Παρασκευή) από το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων ο Αστέρας Παστίδας, ο οποίος επικράτησε με 3 – 1 του Κολοσσού Κάστρου για την 5η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι από τους φιλότιμους αντιπάλους τους και έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.
Το φιλμ του αγώνα 
Στο 30’ ο Οχτάρας με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 50’ ο Γεωργαλλής με ψηλοκρεμαστό απευθείας φάουλ δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 55’ ο Σεβαλής «έβγαλε» μια πολύ επικίνδυνη σέντρα αλλά δεν βρέθηκε κανείς συμπαίκτης του στο δεύτερο δοκάρι να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα
Στο 58’ ο Βελής εκτέλεσε κόρνερ και ο Θεοδοσίου «πήρε» την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι όμως η μπάλα και πάλι έφυγε άουτ.
Στο 64’ ο Σεβδαλής έκανε και πάλι σέντρα και ο Κοσμάς Καραγιάννης αυτή τη φορά με κεφαλιά μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα «ανοίγοντας» το σκορ (0 – 1).
Έξι λεπτά αργότερα όμως (στο 70’), ο Τριπολίτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ «νίκησε» τον Ματακάκη και ισοφάρισε σε 1 – 1.
Στο 75’ ο Καψαλάκης έκανε τη σέντρα και ο Οχτάρας πήρε την κεφαλιά από κοντά όμως η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Κανάκη και στη συνέχεια απομάκρυνε ο Πατρός.
Στο 80’ μετά από κάθετη πάσα του Γεωργαλλή, ο Καψαλάκης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή. Την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Οχτάρα ο οποίος σε κενό τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να δώσει και πάλι το προβάδισμα στον Αστέρα. (1 – 2).
Στο 85’ από «φαρμακερή» σέντρα του Σεβδαλή, ο Γεωργαλής από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.
Στο 92’ ο Κολοσσός έχασε διπλή κλασική ευκαιρία για να μειώσει το σκορ. Ο Τριπολίτης από κοντά πλάσαρε αλλά ο Ματακάκης απόκρουσε. Η μπάλα στην επαναφορά της έφθασε στον Ε. Μαννάκη που έκανε νέο πλασέ αλλά και πάλι ο γκολκήπερ των φιλοξενουμένων ήταν εκεί και έσωσε την εστία του στέλνοντας τη μπάλα να περάσει κόρνερ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Νίκος Κακάνης και «βοηθοί» του ήταν οι Δημήτρης Τσίπας και Δημήτρης Βουτσάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Μαυρουδής, Λαγός, Ρούφας (70’ Φ. Μαννάκης), Κανάκης, Θεοδοσίου, Ζαχαριάς, Κοντουδιός (62’ Ε. Μαννάκης), Πατρού, Κούνξτα (82’ Μάχλης), Τριπολίτης, Βελής
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ματακάκης, Μενίκος (72’ Ν. Καραγιάννης), Χαριτάκης, Κ. Καραγιάννης, Λιαμής, Μαγκαφάς, Καψαλάκης, Γεωργαλλής (90’ Καλαιτζίδης), Σεβδαλής, Πάπα, Οχτάρας (84’ Καλαγρής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments