Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εκτός τίτλου ο ΑΕΡΑ!

Εκτός τίτλου ο ΑΕΡΑ!

0
rodos aera2
Dodekanisos

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ρόδος και Α.Ε.Ρ.Α. σήμερα στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας στο πλαίσιο της 7ης και προτελευταίας αγωνιστικής των play-off της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 3’ με τον Τριχιά με κοντινή κεφαλιά μετά από σούτ του Πλύγκου έξω από την περιοχή. Η Ρόδος όμως απάντησε πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα στο 9’ με σούτ του Κουρέτα μέσα από την μεγάλη περιοχή. Στη συνέχεια o Α.Ε.Ρ.Α. είχε τον έλεγχο της μπάλας με τη Ρόδο όμως να είναι πιο απειλητική και συγκεκριμένα στο 8’ και στο 26’ με τον Αμανατίδη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να παίξουν πιο πολύ από τα πλάγια και να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα των ακριανών τoυς χαφ.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν περισσότερο ισορροπημένο με τον Α.Ε.Ρ.Α. να ψάχνει το γκολ. Βρήκε όμως σε πολύ καλή μέρα την άμυνα των γηπεδούχων όπου και δύσκολα θα μπορούσε να τη διασπάσει. Παρόλα αυτά στο 76’ ένα μακρινό φάουλ του Δανά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ της Ρόδου. Οι γηπεδούχοι ήταν πειθαρχημένοι και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τα κενά των «κόκκινων» που υπήρχαν ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν γίνει πολύ πιο επιθετικοί ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε τους τρεις βαθμούς. Δοκάρι είχε και η Ρόδος στο 59’ από κεφαλιά του Γκάιδα μέσα απ την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αμανατίδη.
ΑΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
8’ Κοντινό σούτ Αμανατίδη μπλόκαρε ο Δαρζέντας.
19’ Διαγώνιο σούτ του Αμανατίδη η μπάλα βρίσκει σε αμυνόμενο χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι και καταλήγει σε κόρνερ.
26’ Ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Γεωργά,Ευγενικού και Αμανατίδη με τον τελευταίο να βγαίνει σε θέση τετατετ αλλά το πλασέ του ήτανε πολύ άστοχο.
42’ Σέντρα από αριστερά του Τσετιροκλή προς το δεύτερο δοκάρι εκεί όπου καραδοκούσε ο Πλύγκος που σούταρε πάνω στην κίνηση αλλά το σούτ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δυκτίων του Ράτζα.
72’ Μακρινό σούτ του Τσετιροκλή άουτ.
83’Ατομική προσπάθεια του Κουρέτα που ξεκίνησε από το κέντρο μπήκε στην περιοχή αλλά το σούτ που επιχείρησε κατέληξε πάνω από την εστία του Δαρζέντα.
92’ Ο Ευγενικός μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά έκανε παράλληλη πάσα στον επερχόμενο Αμανατίδη ο οποίος με προβολή από κοντά δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει άουτ.
Με 10 παίκτες τελείωσε την αναμέτρηση ο Α.Ε.Ρ.Α. καθώς αποβλήθηκε ο Δανάς στο 88’ με δεύτερη κίτρινη διότι εκτέλεσε γρήγορα το πλάγιο χωρίς να έχει σφυρίξει ο κ. Πατσιόπουλος (Γιακουμάκης, Σαρρής)

ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Βιτσέτζος (84’Αθανασίου), Καμπούρης, Παπαδόπουλος, Κουρέτας, Γκάιδας, Βασιλαράκης (61’ Παπαδημητρίου), Αμανατίδης, Ευγενικός, Γεωργάς (72’Γανωτάκης)
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Γιαννακάκης, Δανάς, Φωτεινής, Γαργάλης, Παϊζάνος, Τσετιροκλής, Πλύγκος (75’ Αμπαζάϊ), Τριχιάς, Λυριστής Μ., Τσαγκάρης (66’Λυριστής Θ.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments