Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έξαλλος ο Κολοσσός Κάστρου με το διαιτητικό τρίο

Έξαλλος ο Κολοσσός Κάστρου με το διαιτητικό τρίο

3
kolossos_katstrou_sosto_s
Dodekanisos
Η διαιτησία σαφώς είναι ένα δύσκολο έργο γιατί χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου, αλλά όσο δύσκολη είναι άλλο τόσο σημαντική είναι καθώς ο διαιτητής είναι ο ΄΄ άρχον΄΄ του αγώνα και ειδικά σε παιχνίδια ζωής και θανάτου πρέπει τα μάτια να είναι ανοιχτά ώστε να αποφευχθούν τα όποια λάθη. Τον τελευταίο καιρό είμαστε αποδέχτες πολλών παραπόνων όσον αφορά τα διαιτητικά λάθη κάτι που δημιουργεί γενικώς μια ανασφάλεια στα σωματεία και στους ανθρώπους που ηγούνται αυτά. Σήμερα σημειώθηκε ένα ακόμα κρούσμα στην ομάδα του Κολοσσού Κάστρου που θεωρεί ότι η διαιτησία του Χαρισμανίδη και των βοηθών του Τσαούση και Φιλιππάκου υπέπεσε σε σοβαρά λάθη ακυρώνοντας τους κανονικό γκολ και δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτι στους αντιπάλους τους το οποίο μόνο ‘’γελοίο’’ μπορεί να χαρακτηριστεί(σύμφωνα με τα λεγόμενα τους) ,τη στιγμή μάλιστα που τα σκορ ήταν 1-1. Ο σύλλογος φανερά ενοχλημένος καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή εξέδωσαν την παρακάτω ανακοινωση αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Π.Α.Σ. Ασκληπειού το οποίο έληξε 4-1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Μετά τον σημερινό αγώνα της ομάδας μας ,θεωρούμε υποχρέωση  να υπερασπιστούμε το σύλλογο μας έστω και μέσα από μια ανακοίνωση.

Όπως όλα δείχνουν η ενασχόληση νέων ανθρώπων-παραγόντων με το τοπικό ποδόσφαιρο ενοχλεί κάποιους “κυρίους“. Συγκεκριμένα σήμερα μετά τη χειρουργική επέμβαση χωρίς αναισθητικό (ακύρωση καθαρού τέρματος μας, κόκκινη κάρτα στη φάση του πέναλτυ υπέρ μας και καταλογισμό ανύπαρκτου πέναλτυ κατά μας) νοιώσαμε ανυπεράσπιστοι παρόλη τη παρουσία του αρχιδιαιτητή  κ.Τσαγγάρη.

Προφανώς το ήθος και οι νέες ιδέες που προσπαθούμε να προωθήσουμε δεν έχουν θέση στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Ακόμα όμως και να “ρίξετε“ την ομάδα να ξέρετε ότι δεν εγκαταλείπουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σπάσει αυτό το κατεστημένο.

ΥΓ.1 : Αυτός ο διαιτητής θα σφυρίξει ξανά αγώνα τοπικού ποδοσφαίρου ?

ΥΓ.2 : Ευχαριστούμε τον “τιμημένο“ από την ΕΠΣΔ προέδρο του Ασκληπειού κ. Κουγκρά και τον περιμένουμε στη πρώτη ευκαιρία να  του τα ανταποδώσουμε όλα.

Το Δ.Σ του Κολοσσού Κάστρου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kolosssosfc
kolosssosfc
12 years ago

ALITARADES EMEIS DEN EIMASTE OUTE KRATIKODIETOI OYTE TSIRAKIA KANENOS!!!EMAS THA VRISKETE KATHIMERINA STIS ZOES KAI THA PARAKALATE,ALLA NA KSERETE OTI DEN KSEXNAME…!!!EIMASTE POLLOI KAI SE SOSTA POSTA!!!!!KOYGRA SE PERIMENOYME NA SE “TIMISOYME” KAI EMEIS OPOS SOY AKSIZEI

theatis
theatis
12 years ago

ΜΕ TIN NISURO DEN SAS EIDAME NA VGALETE KAMIA ANAKOINWSI…….GIATI???ITAN GLUKO TO GOAL(OFFSIDE)STO 92’………..

Kolossosfc
Kolossosfc
12 years ago

Me thn nisiro mas akirose kanoniko goal sto 70 alla mallon eisai Tiflos theaths