Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Είχα επαφή με Κόρινθο»

«Είχα επαφή με Κόρινθο»

0
spanos_apoditiria
Dodekanisos
Στο πρόσωπο του Δημήτρη Σπανού βλέπει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Νίκου Κουρμπανά για τον πάγκο της Κορίνθου ο πρόεδρος της ομάδας, Σωτήρης Μαυρονάσιος, ο οποίος μάλιστα είχε και την πρώτη επαφή με τον Έλληνα τεχνικό. Ο προπονητής της Ρόδου μίλησε στο Golden3 γι’ αυτή τη συνάντηση, για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Κόρινθο, για το μέλλον της Ρόδου, ενώ τόνισε πως πλέον οι προπονητές δεν ζητάνε πολλά αλλά μόνο ένα… ανθρώπινο περιβάλλον για να μπορέσουν να δουλέψουν:
Αρχικά ο Δημήτρης Σπανός τόνισε στο Golden3: «Είχα μια επαφή με τους ανθρώπους της Κορίνθου και είναι αλήθεια ότι με ενημέρωσαν ότι ενδιαφέρονται να αναλάβω την ομάδα. Ήταν όμως μια συζήτηση προκειμένου να γνωρίζω ότι με θέλουν στον πάγκο τους αφού δεν μιλήσαμε με λεπτομέρειες. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε άλλωστε.
Είναι κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν. Αν δεν κάνω λάθος και η Κόρινθος έχει ένα δικαστήριο για τις ενημερότητες. Τίποτα δεν είναι σίγουρο για κανέναν. Εγώ έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ρόδο αλλά εκεί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα και τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Δεν ξέρουμε καλά καλά που θα βρίσκεται ο σύλλογος την επόμενη χρονιά».
Όσο για τις απαιτήσεις του; Δεν αφορούν φυσικά το οικονομικό κομμάτι… «Πλέον με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί εμείς οι προπονητές δεν μπορούμε να έχουμε πολλές απαιτήσεις. Μας αρκεί να βρούμε μία ομάδα που αρχικά θα… υπάρχει και μία ομάδα που θα μπορούμε να δουλεύουμε ανθρώπινα. Να υπάρχει ένα ρόστερ και ένα υλικό για να μπορέσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ δεν κλείνω καμία πόρτα. Είμαι έτοιμος να ακούσω όσες ομάδες δείξουν ενδιαφέρον για μένα», είπε κλείνοντας. (πηγή: Golden3.gr)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments