Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

«Είμαστε σε καλή κατάσταση»

0
3
Dodekanisos
«Για την εποχή που βρισκόμαστε, πιστεύω ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση!». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον προπονητή του Φοίβου Κώστα Πάττα και είναι η απάντηση του στο ερώτηση αν η ομάδα του είναι έτοιμη λίγο πριν από την πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Δεν θα είμαστε 100% στο ξεκίνημα. Η ομάδα πρέπει να βρει ρυθμό και πολλά πράγματα και αυτό θα γίνει στην πορεία. Είμαστε καλά όμως για την εποχή που διανύουμε. Δουλέψαμε πάρα πολύ στην προετοιμασία και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί πάρα πολύ. Δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα και όλα τα παιδιά δείχνουν ότι είναι καλά»
Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πολύ σημαντικό το παιχνίδι της πρεμιέρας (με τη Ρόδο) απάντησε ως εξής:
«Όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά. Το καθένα έχει τη δική του σημασία. Όλα όμως δίνουν τρεις βαθμούς. Δεν ξεχωρίζουμε κανένα και τα κοιτάμε ένα ένα ξεχωριστά»
Αυτοί που σίγουρα δεν θα προλάβουν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής είναι ο Φίλιππας Δελαπόρτας και ο Διακαναστάσης. Οι δυο παίκτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και γυμνάζονται πιο χαλαρά από τους υπόλοιπους το τελευταίο διάστημα. Ίσως προλάβουν το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments