Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Είδαν το …χρώμα του χρήματος Ρόδος και Ιάλυσος

Είδαν το …χρώμα του χρήματος Ρόδος και Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Το χρώμα του χρήματος είδαν η Ρόδος  και ο Ιάλυσος. Οι δυο ομάδες που εκπροσώπησαν το νησί της Ρόδου στο πρωτάθλημα της Football League. Και οι δυο πήραν από 77.500 ευρώ, ποσό που τους αναλογούσε από το ποσοστό του στοιχήματος.

Το ίδιο ακριβώς ποσό σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πήραν και οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη κατηγορία. Είναι ένα ποσό που αποτελεί σίγουρα μια ανάσα για τις ΠΑΕ. Πλέον, Ρόδος και Ιάλυσος καλούνται να κάνουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ενόψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η διαδικασία είναι αρκετά πιο δύσκολη καθώς οι απαιτήσεις της νέας κατηγορίας είναι πολύ μεγάλες.

To βασικό και για τους δυο δεν είναι άλλο από το θέμα της αδειοδότησης. Τα κριτήρια είναι πολύ αυστηρά και σίγουρα το εγχείρημα δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι μέχρι στιγμής οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν πάρει τη σχετική άδεια. Ακόμα και η πρωταθλήτρια Καλαμάτα, γεγονός που καταδεικνύει την δυσκολία που υπάρχει.

Εξελίξεις για το θέμα αυτό αναμένονται προσεχώς. Εκτιμάται ότι μέχρι και το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις. 

Ρόδος Ιάλυσος
Ρόδος Ιάλυσος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments