Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Eίχε την ουσία ο Ιάλυσος

Eίχε την ουσία ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Εκμεταλλευόμενος μια αδράνεια στην άμυνα της Ρόδου ο Ιάλυσος επικράτησε των «πρασίνων» με σκορ 1-0 χάρις σε τέρμα του Γιάννη Αρχοντούλη. Αποβλήθηκαν Ρεκλείτης και Ιμεραλιλαϊ.

Σε ένα όχι και τόσο ποιοτικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ο Ιάλυσος επικράτησε της Ρόδου και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο και δεν προσέφεραν το αναμενόμενο θέαμα στα περίπου 500 άτομα που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι από τον αντίπαλο τους στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν στο 21’ όταν μετά από σέντρα του Τσουμάγκα ο Αρχοντούλης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργίου για το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 24’ ο Καμπλιώνης έχασε μοναδική ευκαρία να πετύχει το 2-0 καθώς το σουτ του σταμάτησε στον Γεωργίου. Η Ρόδος εμφανίστηκε καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, κέρδισε την κατοχή και μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η πρώτη από αυτές ήρθε στο 48’ όταν ο Λέκκας εκτέλεσε κόρνερ και ο προωθημένος Μκριτσιάν με προβολή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ανδρούτσου.

Στο 57’ το σουτ του Λέκκα κατέληξε αουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Ιμεραλιλαϊ και Ρεκλείτης, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν έντονα. Σε εκείνο το σημείο υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή, καθώς οι δύο ομάδες επιθυμούσαν να συνεχίσουν το παιχνίδι με 11 παίκτες, όμως ο κ. Παπαβασιλείου ειίχε αντίθετη άποψη. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με 10 παίκτες. Στο 65’ ο Σερτζίνιο έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας Ανδρούτσος απέκρουσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία. Στο 70’ ήρθε η πρώτη ευκαιρία για την ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη στο δεύτερο μέρος, όταν το σουτ του Πόποβιτς έδιωξε σε κόρνερ ο Γεωργίου.

Η Ρόδος απείλησε και πάλι στο 75’ με απευθείας εκτέλεση του φαουλ του Αυγενικού. Στο 85’ ο Ιάλυσος έχασε μοναδική ευκαριά με τον Ποζατζίδη να στέλνει την μπάλα αρκετά μέτρα πάνω από τα δοκάρια, έπειτα από ωραία προσπάθεια και πάσα του Σταυλά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπαβασιλείου με βοηθούς τους κ. Μαυρουδή και Μοσχάτο.

Το φιλμ του αγώνα:

21’ Σέντρα του Τσουμάγκα, κεφαλιά του Αρχοντούλη 0-1.

24’ Πάσα του Δελαπόρτα στον Καμπλίωνη, το σουτ του οποίου σταμάτησε στον Γεωργίου.

44’ Σουτ του Ιμεραλιλαϊ στα χέρια του Ανδρούτσου.

48’ Κόρνερ του Λέκκα, προβολή του Μκριτσιάν αουτ.

57’ Σουτ του Λέκκα αουτ.

60’ Κόκκινη κάρτα σε Ρεκλείτη και Ιμεραλιλαϊ.

65’ Σουτ του Σερτζίνιο δύσκολα ο Ανδρούτσος.

70’ Σουτ του Πόποβιτς σε κόρνερ ο Γεωργιάδης.

75’ Φαουλ του Αυγενικού αουτ.

85’ Γύρισμα του Σταυλά στον Ποζατζίδη ψηλά αουτ.

Συνθέσεις:

AΣ. Ρόδος (Πάρης Ανδράλας) : Γεωργίου, Αποστόλου, Ζώνας, Τσόπελας, Κουρούπης, Πότσι, Σερτζίνιο, Ιμεραλιλαϊ, Αυγενικού, Λέκκας, Παβίσεβιτς. Έπαιξαν και οι ( Ευγενικός, Μκριτσιάν, Βολονάκης, Ρούσσος, Καντιμοίρης, Δημητριάδης).

ΓΑΣ Ιάλυσος (Αλέξης Αλεξιάδης) : Aνδρούτσος, Τσουμάγκας, Παφιάκης, Αρχοντούλης, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Δήμας, Βλάχος, Δελαπόρτας, Καμπλιώνης, Πόποβιτς. Έπαιξαν και οι ( Χριστόφ, Σταυλάς, Μπεγκλετζής, Μαγκάκης, Σπάρταλης, Ρίκκα, Ποζατζίδης, Νικήτας).

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments