Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Είχε ισχυρότερο κίνητρο, 3 – 5 ο Ιωνικός

Είχε ισχυρότερο κίνητρο, 3 – 5 ο Ιωνικός

0
Dodekanisos

Αν και βρέθηκε να χάνει με 2 – 0 στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Ιωνικός δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το «διπλό» στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα και να εξακολουθεί να ελπίζει για την κατάκτηση της 1ης θέσης, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε των play off του πρωταθλήματος της Super League 2. Το βαθμολογικό κίνητρο που είχε μόνο η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, έπαιξε τελικά τον σπουδαιότερο ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Μετά το 2 – 0, οι φιλοξενούμενοι ήταν συνεχώς στο προσκήνιο και μέχρι και το φινάλε του ημιχρόνου όχι απλά «γύρισαν» το παιχνίδι αλλά είχαν και ένα σωρό άλλο φάσεις για να σημειώσουν και άλλα τέρματα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τον Ιωνικό πάντως να πετυχαίνει και τέταρτο τέρμα και να απλουστεύει κατά πολύ τα πράγματα. Ο Διαγόρας κατάφερε να μειώσει το σκορ από τα έντεκα βήματα δίνοντας ένα νέο ενδιαφέρον για μερικά λεπτά αλλά ο Ιωνικός είχε τον τρόπο να σημειώσει και άλλο γκολ και να «τελειώσει» έτσι τον αγώνα

Το φιλμ του αγώνα
Στο 4’ ο Κοντοχρήστος εκτέλεσε απευθείας φάουλ από την δεξιά γωνιά της μεγάλης περιοχής αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 10’ ο Σμυρλής μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και σούταρε διαγώνια στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0.
Στο 12’ μετά από προσπάθεια του Σμυρλή η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μουστάκη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αθανασίου για να γίνει έτσι το 2 – 0.
Στο 15’ μετά από φάουλ, ο Μπίντσης δεν έδιωξε έτσι όπως θα έπρεπε με αποτέλεσμα να έρθει ο Κύργιας σχεδόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής και με σουτ να μειώσει σε 2 – 1.
Στο 21’ ο Μάναλης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Μπίντση ο οποίος όμως άπλωσε τα χέρια του και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 27΄μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Μάναλης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μπίντσης με το ένα χέρι πέταξε τη μπάλα κόρνερ.
Στο 28’ ο Μουστάκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μάναλης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπίντση.
Στο 33’ ο Μουστάκης μετά από αντεπίθεση από τα δεξιά, «έσπασε» τη μπάλα στον Rolle ο οποίος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Μπίντσης που ήταν σωστά τοποθετημένος μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 39’ ο Νιάσσε πήρε τη μπάλα σε θέση δεξιά μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 40’ ο Νιάσσε με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 2 – 2.
Στο 43’ ο Νιάσσε μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 45’ μετά από λάθος του Τσιαντούλα που έκανε κατάχρηση τρίπλας, ο Ρόλε μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 2 – 3.
Στο 52’ ο Μάναλης πάσαρε στον Κάστρο στην πλάτης της άμυνας και αυτός από θέση τετ α τετ με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2 – 4.
Στο 59’ ο Μπαστακός εκτέλεσε πέναλτι, ο Αναγνωστόπουλος απόκρουσε και στην επαναφορά ο Νάστης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να μειώσει σε 3 – 4.
Στο 68’ ο Κουϊρουκίδης με πλασέ από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3 – 5.
O Ευαγγέλου από τον Σύνδεσμο της Αθήνας ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης. «Βοηθοί» του ήταν οι Κουρομπίλια (Δυτική Αττική) και Καραγκιζόπουλος (Ημαθία).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπίντσης, Αθανασίου, Σμυρλής (73’ Χότζα), Κοντοχρήστος, Κωστούλας, Μανωλάκης (46’ Νάτσης), Τσιαντούλας, Ρουγκάλας, Σανδραβέλης (53’ Δημήτρουλας), Μασούρας (43’ λ.τ. Κάκκο), Μπαστακός
ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Omar, Μουστάκης, Καραγεωργίου, Κύργιας, Γκοτσούλιας, Niasse (57’ Κουϊρουκίδης), Μουμίν (73’ Πογκοσιάν), Μανάλης, Rolle, Castro (65’ Singh)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments