Έγινε απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ!

0
Dodekanisos

Ένα περιστατικό που συγκλόνισε όλη την Αμερική σημειώθηκε στην Πενσυλβάνια. Κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής ομιλίας, έγινε απόπειρα να δολοφονηθεί ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, Ντόναλντ Τραμπ. Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον δέκα φορές από ένα τουφέκι τύπου AR, σκοτώνοντας έναν από τους θεατές και τραυματίζοντας τον ίδιο τον Τραμπ. Ο δράστης σκοτώθηκε από την υπηρεσία ασφαλείας.

Εκείνη τη στιγμή, όταν ο υποψήφιος στάθηκε στη σκηνή και επαναλάμβανε τις προεκλογικές του ιδέες στις μάζες, ένας άγνωστος άνοιξε πυρ από την οροφή ενός γκαράζ που βρίσκεται εκατό μέτρα από το σημείο όπου γινόταν η συγκέντρωση. Κατάφερε να πυροβολήσει τουλάχιστον δέκα φορές πριν εξαλειφθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ.
Μόνο μία σφαίρα έφτασε στον κύριο στόχο, γρατζουνούντας ελαφρώς το δεξί αυτί του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τραμπ έπιασε το αυτί του και κάθισε ελαφρά. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ασφαλείας τον συνόδευσαν εκτός σκηνής. Καθώς έφευγε, με ματωμένο πρόσωπο, κατάφερε να σηκώσει το χέρι του ψηλά, σαν να ήθελε να πει: «Είμαι καλά». Εκτός από τον ίδιο τον Τραμπ, τραυματίστηκε και ένας από τους θεατές ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μια γυναίκα είναι νεκρή από αδέσποτη σφαίρα.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments