Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έφυγε με το “διπλό” ο Αντίμαχος

Έφυγε με το “διπλό” ο Αντίμαχος

0
antimaxos endekada
Dodekanisos

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αντίμαχος αφού κέρδισε εκτός έδρας τον Κλεόβουλο με 3-1, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι φιλοξενούμενοι με το «καλημέρα» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με το σουτ του Βλαντιμίροφ στο 8΄. Από εκεί και πέρα οι Λινδιακοί είχαν την υπεροχή και στο 31΄ έφτασαν στην ισοφάριση με τρομερό σουτ του Αλέκου Κακλαμάνου.

Στην επανάληψη οι «κόκκινοι» ήταν καλύτεροι και εκμεταλευόμενοι και τις πολλές απουσίες της ομάδας του Δημήτρη Δογιάμα, πέτυχαν δύο τέρματα για το 1-3. Στο 54΄ ο Πης με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-2 και ο Βλαντιμίροφ στο 73΄ από θέση τετ α τετ με πλασέ το 1-3 που έμελλε να μείνει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Βλάχος (Βούλγαρη, Αυγενικού)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Διακογεωργίου, Χαμιτάι, Πιτσουρδάκης, Κακλαμάνος Μ., Παναγιώτου, Παπαοικονόμου, Κωστάκης (46΄ Βίζλα), Γανωτάκης (70΄ Ευαγγελίδης), Κλημαντής, Κακλαμάνος Α. ( 87΄ Γκιουσεσόι), Χαρίτος

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Καράλιαμης, Ζιώγας, Ιωαννίδης, Σωτίρι, Κοκκάλης (67΄ Τσιτσιλιάγκος), Κάρλος (46΄ Κόμπος), Βλαντιμίροφ, Μποϊλής, Μπεκιρλάρι, Πης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments