Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του Διαγόρα Μιχάλης Μέντος

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του Διαγόρα Μιχάλης Μέντος

0
mentos lesxi
Dodekanisos

Έφυγε από τρη ζωή σε ηλικία 82 ετών ένα από τα ιστορικά στελέχη του Διαγόρα, ο Μιχάλης Μέντος. Διετέλεσε πρόεδρος στο σωματείο για αρκετά χρόνια, ενώ αποτελεί μέλος της οικογένειας του συλλόγου από τα παλιά. Ήταν στην διοίκηση της ομάδας της Α’ Εθνικής από το 1986 έως το 1989, ενώ αργότερα ήταν πρόεδρος του συλλόγου. Αποτελεί έναν από τους παλιούς, παραδοσιακούς παράγοντες του ποδοσφαίρου και συνέδεσε το όνομα του με τη σύγχρονη ιστορία του Διαγόρα. 

Συλλυπητήρια από τον Διαγόρα
Ο Διαγόρας πενθεί την απώλεια ενός απο τους πιο άξιους προέδρους του, καθώς εφυγε απο τη ζωή ξεκινώντας το αιώνιο ταξίδι ο Μιχάλης Μέντος.
Εφυγε στα 82 του, προδωμένος απ την καρδιά του, εχοντας πρώτο μέλημα στις σκέψεις του πάντα τον Διαγόρα.
Η προσφορά του από κάθε άποψη τεράστια, και στον ερασιτέχνη και στην ΠΑΕ.
Τον διέκρινε η αποφασιστικότητά του ,το αδαμάντινο του χαρακτήρα του και η ανθρωπιά της Διαγορίτικης ψυχής που διέθετε.
Η ΠΑΕ Διαγόρας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ροδίτικης γής που θα τον σκεπάσει.
Καλό ταξίδι Μιχάλη Μέντο…Σ ευχαριστούμε για όλα…

Συλλυπητήρια από τον ΓΣ Διαγόρας
Λες έφυγε δεν λες πέθανε η αγάπη , η μνήμη δεν πεθαίνει .
Η οικογένεια του Διαγόρα θρηνεί για την απώλεια του εμβληματικού παράγοντα προέδρου του Συλλόγου, Μιχάλη Μέντου , που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.
Υπηρέτησε τον Σύλλογο με αγάπη και συνέπεια από τις αρχές της δεκαετίας του 90.
Ο Μιχάλης Μέντος αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του Διαγόρα , αφού ήταν από τους ανθρώπους που κράτησαν ζωντανή την ομάδα ακόμη και στις δύσκολες στιγμές της, καθώς μαζί με μία παρέα φίλων έδωσαν στη συνέχεια σάρκα και οστά στο όνειρο να δημιουργηθεί μία αξιόλογη ομάδα που θα ανέβει στην μεγάλη κατηγορία.
Η « κιανέρυθρη » οικογένεια θρηνεί για την απώλεια ενός ακόμη δικού της ανθρώπου και για μία ξεχωριστή προσωπικότητα της ομάδας που σίγουρα θα λείπει στους επόμενους αγώνες και δραστηριότητες του Συλλόγου μας.
Η διοίκηση του Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑ , εκφράζει τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Μέντου.

Συλλυπητήρια από τον ΑΕΡΑ
Και ο ΑΕΡΑ επιθυμεί και δημόσια να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Μιχάλη Μέντου για την απώλεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments